Telif Hakkı Politikası

Bu internet sitesi ve resimler, video materyalleri, simgeler ve grafikler dahil içeriğinin telif hakkı PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri’ne aittir. Bu internet sitesinde bulunan bilgiler, PITS Global Data Recovery Services’ın önceden yazılı izni olmaksızın tamamen veya kısmen dağıtılamaz, değiştirilemez, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, bu tür izinleri verme veya reddetme hakkını saklı tutar. Bu internet sitesinde kullanılan materyaller, PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri’nin münhasır mülkiyetindedir ve telif hakkıyla korunan materyallerimiz, Türkiye Cumhuriyeti ve diğer ülkelerde yasalarla korunmaktadır. Bu internet sitesindeki belgeleri yalnızca kişisel ve ticari olmayan kullanım için yazdırabilir veya indirebilirsiniz. İçeriği, kişisel kullanım için bireysel üçüncü taraflara kopyalayabilirsiniz, ancak yalnızca internet sitesini materyalin birincil ve tek kaynağı olarak kabul ederseniz.

Ticari Markaların Kullanımı

Bu internet sitesindeki herhangi bir içeriği internet sitenizde/blogunuzda, basılı materyallerde veya başka bir kalitede kullanmak istemeniz durumunda, copyright@pitsdatarecovery.com adresine resmi bir talep göndermeniz rica olunur. Bu talep, bu internet sitesinin amaçlanan içeriğinin hemen koşulsuz kullanımı anlamına gelmez. Talebi aldıktan sonra, amaçlanan kullanımın izlediğimiz yönergeleri ihlal edip etmediğini değerlendirmek için incelenecektir. Logomuzu, hizmet markalarımızı veya listelenen diğer internet sitesi varlıklarını kullanma talebi, ticari marka yönergelerimize tabi olacaktır.

Telif Hakkı İhlali

Pitsverikurtarma.com.tr internet sitesi içeriğinin telif hakkınızı ihlal ettiğini düşünüyorsanız, kaynak olmadığını düşünüyorsanız, geçerliliği kanıtlandıktan sonra sorunu çözmek için uygun adımları atacağız. Bu tür endişeleriniz varsa, endişenizin niteliğini açıklayan bir e-posta yazarak ve yayından kaldırma bildiriminde bulunarak resmi bir şikayette bulunmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Lütfen resmi bir yayından kaldırma bildiriminin resmi bir yasal süreç olarak kabul edileceğini dikkate alın. Bu eylem planına karar vermeden önce özel durumunuz hakkında bir profesyonelle görüşmenizi rica ederiz.