Yasal

Müşteri Güveni

Veri kurtarma sektöründe şeffaf ve etik işletmelerden biri olmak onur vericidir. Müşterilerimize değer verdiğimiz ve veri gizliliğine ve yasalara değer verdiğimiz için müşteri güvenini ve iyi bir itibar kazandık.

Politika ve Açıklamalar

Bu web sitesinde veri gizliliği, yasal haklar, hizmet koşulları ve daha pek çok konuda politika, beyanlar ve diğer değerli bilgiler yayınladık. Lütfen bir veri kurtarma vakası göndermeden önce yayınlanan hüküm ve koşulları, gizlilik politikasını ve çerez politikasını okuyun.

Yayınlanan içerikle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizi 0216 599 00 11 numaralı telefondan arayabilir veya info@pitsverikurtarma.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Şartlar ve koşullar

Cihazınızı inceleme ve veri kurtarma için laboratuvarımıza göndermeden önce hizmet hüküm ve koşullarını okuyabilirsiniz.

Gizlilik Politikası

Veri gizliliği, işimizin temel değeridir ve müşterilerimiz için maksimum veri gizliliği sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yaparız.

Telif Hakkı Politikası

Bu sitenin içeriği şirketin mülkiyetindedir. Yayınlanan makaleler, resimler ve videolar telif hakkına tabidir.

Çerez politikası

Müşterilerimize özel müşteri deneyimi sağlamak ve bazılarının ihtiyaç duydukları içeriği hızlı bir şekilde bulmalarına yardımcı olmak için web sitesi tanımlama bilgilerini kullanıyoruz.