Samsun’da Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Samsun’daki bireysel kullanıcılar ve işletmeler için bir sabit disk sürücüsü, yarıiletken sürücü ve USB flash sürücü kurtarma konusunda uzmanlaşmıştır. Bunun yanı sıra veritabanı, sunucu ve RAID dizisi onarımı ve kurtarma gibi gelişmiş kurumsal düzeyde hizmetler sunuyoruz.

Karadenizin incise olarak anılan Samsun, doğası ile ön plandadır. Nüfusu 1 milyondan az olmasına rağmen, iyi gelişmiş bir ekonomiye sahiptir. Doğal kaynakları ve kritik tarımsal üretimi sayesinde ülke kalkınmasında çok önemli bir rol oynamaktadır.

Ayrıca, son birkaç yılda, farklı tanınmış ve kârlı işletmeler Samsun’un gelişimine yatırım yaptı. PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Samsun’daki bilgisayar kullanıcılarına, beklenmedik bir medya arızasından sonra önemli verilere en hızlı erişimi sunarak güvenilir veri kurtarma sağlar.

Samsun’da Sabit Disk Veri Kurtarma

Her modern teknoloji kullanıcısı, günlük faaliyetlerinde hard diskler kullanır. Bir hard disk sürücüsü, SSD veya USB flash bellek olabilir. SSD’lerin yanı sıra, HDD’lerin içinde hareketli parçalar bulunur, böylece bir süre sonra metal plakayı çizebilirler.

Hard disk sürücüleri, SSD’lere göre fiziksel hasar nedeniyle arızalanmaya daha yatkındır. SSD’ler, HDD’lerin modern bir versiyonudur ve yine de veri kaybı yaşayabilir.

Samsun’da Öne Çıkan Veri Kurtarma Hizmetleri:

Flash bellekler, önemli dosyalarınızı istediğiniz yere taşımak için çok uygun bir seçenektir. USB sürücüler genellikle küçük ve hafiftir, böylece onları kot pantolonunuzun veya gömleğinizin cebine koyabilir ve üzerinizde fazladan bir ağırlık hissetmezsiniz.

Dijital depolama sistemlerinin bu inanılmaz avantajları nedeniyle hepimiz bunlara alıştık ve teknoloji olmadan günlük hayatımızı hayal edemiyoruz. Telefonlarımızın alarmıyla uyanıyor, teknolojiyi kullanarak arkadaşlarımız ve akrabalarımızla sohbet ediyor, her gün dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarımızda çalışıyoruz. Bunların hepsi çeşitli sabit disklerde depolanan dijital verilerdir.

Sabit disk arızası günlük bir olay değildir, bu nedenle insanlar genellikle bu gibi durumlarda nasıl davranacaklarını bilmezler.

Hard Diskler, SSD’ler ve USB flash bellekler için yaygın veri kaybı senaryoları şunlardır:
  • Hard Disk Mekanik Arızaları
  • Yanlışlıkla Silinen Dosyalar
  • Üzerine Yazılan Dosyalar
  • Web Sunucusu Arızaları
  • Yanlış RAID Dizisi Yeniden Oluşturma
  • Su hasarı
  • Duman ve Yangın Hasarı
  • Veri Bozulması
  • Kötü Amaçlı Yazılım veya Virüs Saldırıları

Cihazınız yukarıda listelenen senaryolardan herhangi biri nedeniyle arızalandığında, savunmasız bir cihaza daha fazla zarar gelmesini önlemek için izlemeniz gereken belirli adımlar vardır.

Samsun’da RAID Veri Kurtarma

RAID dizileri, büyük miktarda veriyi aktarmak için yaygın olarak kullanılır. Yedekli bağımsız disk dizisi, diğer depolama sistemlerinden daha hızlı ve daha güvenilirdir. Genellikle insanlar, güçlü hata toleransı ve daha iyi genel performans sağlayan çeşitli RAID yapılandırmalarını NAS cihazlarıyla bile birleştirir.

Ne yazık ki, diğer tüm depolama aygıtları gibi RAID dizileri de arıza ve veri kaybı yaşayabilir.

RAID’iniz başarısız olursa, derhal tüm sistemi kapatmalı ve profesyonel bir veri kurtarma şirketiyle iletişime geçmelisiniz. Bazen insanlar risklerin farkına varmazlar ve sorunu kendi başlarına çözmeye çalışırlar ancak bunun kalıcı veri kaybına neden olabileceğini bilmelisiniz.

Lütfen başarısız RAID’i sıfırlamaya, herhangi bir veri kurtarma yazılımı çalıştırmaya veya bozuk sektörlü sürücülerden veri okumaya çalışmayın. Bu eylemlerden herhangi biri yalnızca fazlalığı yok etmekle kalmaz, aynı zamanda kayıp dosya ve dosya sistemlerinize de büyük zarar verir. Böylece dosyalar, veri kurtarma uzmanları için bile kurtarılamaz hale gelebilir.

Tek yapmanız gereken arızalı medyayı kapatmak ve müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmek. Deneyimli veri kurtarma uzmanlarımız, 0’dan 5’e kadar herhangi bir RAID seviyesini kurtarabilir ve dosyalarınızı kurtarmaktan memnuniyet duyacaklardır.

Hard Diske Daha Fazla Hasar Gelmesi Nasıl Önlenir

Çalışırken ne kadar büyük miktarda veri okuduğunun farkında değiliz. Böylece ciddi hasar gördükten sonra birkaç saniye içinde arızalanabilirler. Herhangi bir medya cihazı arızası belirtisi fark ettiyseniz, masaüstü bilgisayarınızı veya dizüstü bilgisayarınızı hemen kapatın. Bir uzmana danışmadan açmayın.

Samsun’daki Hizmetlerimizin Diğer Avantajları:
  • Ücretsiz Değerlendirme ve Ücretsiz Gönderim
  • 5 Yıldızlı Müşteri Yorumları
  • Yerel Teslim Alma Seçenekleri
  • ISO Sertifikalı, BBB Onaylı ve DUNS Onaylı
  • Deneyimli Mühendisler ve Duyarlı Müşteri Hizmetleri
  • En Hızlı Geri Dönüş Süresi
  • ISO Sertifikalı Sınıf 10 Cleanroom
  • Acil servisler

Veri onarımını en çok korunan ISO Sertifikalı Sınıf 10 Clanroom gerçekleştiriyoruz. Clean room’daki atmosfer, fit küp başına maksimum 10 kirleticiye izin verir. Bu tür bir ortam, açık, savunmasız cihazları toz parçacıkları veya yağ damlaları nedeniyle ek fiziksel hasarlardan korur.

Tüm bunlar, yüksek eğitimli mühendislerimizin, medya hasarı riski olmadan her tür cihazı ve işletim sistemini kurtarmasına olanak tanır.

Şirketimiz, herhangi bir veri kurtarma son tarihine ve bütçesine uyacak şekilde standarttan acil duruma kadar çeşitli hizmetler sunmaktadır. Hızlı geri dönüşümüzle, acil durum veri kurtarma işleminin silinen dosyalarınızı geri getirmesi yalnızca 8-48 saat sürer.

Medya arızası ve veri kaybı yaşadıysanız, ücretsiz bir değerlendirme ayarlamak ve vakanızı başlatmak için hemen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.