Kocaeli ‘de Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Kocaeli’de medya onarımı ve veri kurtarma için güvenilir bir kaynak sunar. Sektördeki en yüksek başarı oranını koruyan firmamız, profesyonel SSD, USB ve hard disk veri kurtarma sağlar. Ayrıca sunucu, veritabanı, NAS sürücüsü ve RAID onarımı gibi gelişmiş hizmetlerde uzmanız.

CF Kart Kurtarma

SD Kart Kurtarma

Yaklaşık 2 milyon nüfusu ile Kocaeli, ülkemizin sanayi başkenti konumundadır. Gelişen teknoloji çağında artan teknoloji kullanımı ve veri kaybı vakaları işletmelere ve bireysel bilgisayar kullanıcılarına ciddi hasar ve kesinti süresine neden olur.

Bu nedenle, bulunduğunuz şehirde güvenilir ve uygun maliyetli bir veri kurtarma hizmetine sahip olmak çok önemlidir. Türkiye’nin her yerinde 50’den fazla lokasyona sahip olarak, tüm hizmet seviyeleri için en hızlı geri dönüşü sağlıyoruz.

Kocaeli’de Hard Disk Veri Kurtarma

Hard disk sürücüleri, değerli bilgilerimizi manyetik plakalarında saklar. Her masaüstü bilgisayarın veya dizüstü bilgisayarın en önemli bileşeni olarak kabul edilebilirler. Sabit sürücünüzde bir sorun varsa, önemli dosyalarınızı açamayabilir, işletim sistemlerinizi başlatamayabilir veya cihazınıza yeni bir oyun indiremeyebilirsiniz.

Sabit sürücü arızasının birçok nedeni vardır ve her durum bireyseldir.

HDD arızasının yaygın nedenlerinden bazıları şunlardır:

  • Bozuk dosya sistemi
  • Biçimlendirilmiş bölüm
  • Yanlışlıkla dosya silme
  • Harici hard disk düşmesi
  • Su hasarı
  • Sabit sürücüye tıklamak
  • Çizik manyetik tabaklar
  • Güç dalgalanması

Sabit sürücünün güvenli olmayan şekilde çıkarılması

Çoğunlukla, veri kaybı olayları beklenmedik bir şekilde gerçekleşir ve çok stresli olabilir. Yine de, güvenli kurtarma işlemi ve başarılı veri kurtarma sonuçları için birkaç adımı takip etmek önemlidir. Sabit sürücü arızası ve veri kaybıyla karşı karşıya kalırsanız, cihazı güvenli bir şekilde kapatın ve veri kurtarma uzmanlarına danışmadan önce cihazla hiçbir şey yapmayın.

Medya cihazını asla kendiniz açıp onarmaya çalışmayın. Fiziksel olarak hasar görmüş bir sabit disk, onu havadaki zararlı parçacıklardan koruyan özel bir temiz odada tamir edilmelidir. Veri kurtarma mühendislerimiz, cihazları ISO Sertifikalı Sınıf 10 Cleanroom’da geri yükler ve en iyi sonuçları elde etmek için son teknoloji veri kurtarma araçlarıyla çalışır. Bu şekilde, mümkün olduğunca fazla veri kurtarabiliriz.

Kocaeli’deki Veri Kurtarma Şirketimizin Diğer Avantajları:

  • Ücretsiz Değerlendirme
  • Ücretsiz Nakliye
  • Yerel Teslim Alma Seçenekleri
  • %99 Başarı Oranı
  • 5 Yıldızlı Müşteri Yorumları
  • Veri Yoksa, Ücret Yok Garantisi
  • ISO Sertifikalı, BBB Onaylı ve D&B Onaylı İşletme

Kocaeli’de RAID Veri Kurtarma

Bugün dünya çapındaki çoğu işletme, günlük faaliyetleri için RAID sistemlerini kullanıyor. Yalnızca şirketler değil, bireysel bilgisayar kullanıcıları da RAID dizileri kullanır. Onlara daha yüksek depolama kapasitesi, hata toleransı ve daha hızlı okuma-yazma hızı sağlar. Ne yazık ki, diğer tüm veri depolama aygıtlarında olduğu gibi, RAID dizileri de bazen veri kaybı yaşayabilir.

Bir veritabanını, sunucuyu veya RAID dizisini onarmak ve geri yüklemek çok karmaşık bir işlemdir. Yılların tecrübesine sahip profesyonel uzmanların yardımını gerektirir.

Bu nedenle, RAID dizinizi geri yüklemek için çevrimiçi veri kurtarma araçlarını kullanmanızı kesinlikle önermiyoruz. Onarım süreci, medyayı duyarlı ve bireysel olarak ele alan kişiler tarafından yapılmalıdır. Ayrıca, RAID üzerinde veri kurtarma, uzmanların modern veri kurtarma yazılımı ve donanımı kullanılarak gelişmiş tesislerde gerçekleştirilmelidir.

Kocaeli’de Kurtardığımız RAID Dizileri:

RAID 0

RAID 1

RAID 5

RAID 6

RAID 10

RAID 50

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetlerinde, uzmanlarımız tüm RAID düzeylerini onarır. Veri kurtarma mühendislerimiz, başarıyla kurtardıkları binlerce RAID dizisiyle karşı karşıya kalmışlardır. En son teknolojiye sahip tesislerimiz, profesyonel geliştirme ekibimiz ve geniş tesis yelpazemiz ile şirketimiz %100 müşteri memnuniyeti oranını korumaktan gurur duyabilir.

Ek olarak, fiziksel olarak hasar görmüş RAID dizilerini tedavi ederken sertifikalı bir Cleanroomda çalışıyoruz. Temiz odaya girmek için veri kurtarma mühendislerinin tüy bırakmayan giysiler, galoşlar, maskeler ve eldivenler giymeleri ve bir hava patlamasından geçmeleri gerekir. Bu şekilde bir cihazı ek hasardan kurtarıyor ve herhangi bir veri kaybı senaryosundan verilerin kurtarılmasını sağlıyoruz.

Davanızı başlatmak ve ücretsiz bir değerlendirme ayarlamak istiyorsanız, müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin. Her türlü veri onarım ihtiyacınızda size yardımcı olacak duyarlı veri kurtarma uzmanlarımıza ulaşacaksınız. 0216 599 00 11 numaralı telefondan bizi arayın veya talep yardım formunu doldurun, birkaç dakika içinde size geri döneceğiz.