İzmir’de Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, İzmir’deki veri kaybı durumları için sertifikalı ve güvenilir çözümler sunar. Kurtarma uzmanlarımız, RAID, hard diskler, flash sürücüler, NAS cihazları vb. gibi medya depolama cihazlarını alır.

İzmir’de teknoloji sahnesi hızla büyüyor. Hızla büyüyen ve gelişen şehir teknoloji kullanımı açısından da çok yüksek miktarda kullanıcı bulunmaktadır. İzmir’in her büyüklükteki bireyleri ve işletmeleri, medya depolama cihazlarının günlük kullanımı nedeniyle veri kaybı yaşayabilir.

Veri kaybı durumları için güvenli ve güvenli veri kurtarma hizmetlerimizi sunuyoruz.

İzmir’de Öne Çıkan Veri Kurtarma Hizmetleri:

Şirketimiz, acil durumlar için 8-48 saat geri dönüş süresi ve endüstrinin en yüksek %100 müşteri memnuniyeti oranı ile İzmir’de profesyonel veri kurtarma hizmetleri için güvenilir bir seçimdir.

Neden Bize Güvenmelisiniz

Veri kurtarma mühendislerimiz uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve sektördeki en modern teknikleri sürekli olarak öğrenmektedir. Ayrıca Class 10 ISO Sertifikalı Cleanroom’da dahil olmak üzere tüm teknolojimizi sektörle güncel tutuyoruz.

Avantajlarımız:

  • Ücretsiz Değerlendirme Hizmetleri
  • Ücretsiz Gecelik Nakliye ve Teslim Alma Hizmetleri
  • 7/24 Acil Veri Kurtarma Hizmetleri
  • Veri Kurtarma Sektöründe %99 Başarı Oranı
  • ISO 9001 Sertifikalı Veri Kurtarma Şirketi
  • ISO 27001 Akredite Şirket Güvenli Kurtarma Süreci
  • Olağanüstü Müşteri Hizmetleri
  • Son Teknoloji Veri Kurtarma Laboratuvarları

Gelişmiş veri kurtarma araçlarımız, sertifikalı temiz odamız ve güvenli teknolojimiz, endüstrinin en yüksek %99 başarı kurtarma oranlarından birini sürekli olarak korumamızı sağladı.

İzmir’de Hard Disk Veri Kurtarma

Bilgisayar kullanıcıları, tüm kritik veriler üzerlerinde depolandığı için sabit disklerine güvenmek zorundadır. Ancak, cihaz ne kadar dayanıklı olursa olsun, sabit diskler bazen başarısız olur. HDD veya SSD çöktüğünde, tam veri kaybına neden olabilir.

Hard Disk Sürücüsü Veri Kurtarma

Bilgisayar kullanıcıları genellikle HDD kullanır ancak ne yazık ki bu cihazlar beklendiği kadar dayanıklı değildir. Hareketli parçaları fiziksel hasara açıktır ve sistem virüs saldırılarını veya dosya bozulmasını kaldıramaz.

Katı Hal Sürücü Veri Kurtarma

Katı hal sürücüleri, sessiz, hızlı ve verimli çalışmaları nedeniyle itibar kazanıyor. Bu güvenilir cihazlar bile bazen arızalanabilir, ancak yüksek eğitimli mühendislerimiz her marka SSD için bir yaklaşım bulmuşlardır.

Bu durumdan kurtulmak için sabit sürücünüzü kapatmanız gerekir. Tüm bir veri kurtarma sürecine yardımcı olabilecek bir diğer önemli faktör, onu kendi başınıza kurtarmaya çalışmamaktır. Çevrimiçi ve ücretsiz veri kurtarma araçları, tüm kritik verilerinizi geri yüklemeyecektir, ancak yüksek nitelikli mühendislerimiz bunu yapacaktır.

Hangi sabit disk markası olursa olsun, uzmanlarımız herhangi birinden veri alma işlemini gerçekleştirecektir. Yüzlerce veri kurtarma vakasıyla karşılaştık, bu nedenle medya depolama alanınızı başarılı bir şekilde geri yüklemeyi garanti ediyoruz.

Kurtardığımız Sabit Disk Markaları:

Seagate Veri Kurtarma

WD Veri Kurtarma

Toshiba Veri Kurtarma

LaCie Veri Kurtarma

Samsung Veri Kurtarma

Profesyonel veri alma hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçin, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

İzmir’de RAID Dizisi Veri Kurtarma

RAID dizileri, çok sayıda dosyayı depolamak için kullanılır. Bilgisayar kullanıcıları, veri yansıtma sistemi ve hata toleransı nedeniyle bu depolama aygıtına güvenirler. Ancak bu güvenli ve güvenli depolama sistemleri bile başarısız olabilir ve birçok risk vardır. Tam veri kaybı bunlardan biridir.

Ekibimiz, gelişmiş tesislerimizde tüm RAID seviyelerini başarılı ve güvenli bir şekilde kurtarır. Yüksek nitelikli uzmanlarımız, özel müşteri hizmetlerimiz ve profesyonel geliştirme ekibimiz, başarısız bir RAID dizisinden silinen dosyalarınızı kurtarmada maksimum sonuçlara ulaşmamıza yardımcı olur.

Kurtardığımız RAID Dizileri:

RAID 0

RAID 1

RAID 5

RAID 6

RAID 10

RAID 50

Şirketimizin müşterileri, kurtarılan verilerinin güvende ve korumalı kalacağından emin olabilir. Gizlilik politikamıza göre, bilgileri yalnızca sizin izninizle paylaşıyor, ticari yükümlülükleri yerine getiriyor, haklarınızı koruyor veya yasalara uyuyoruz.

Verileri aşağıdaki yasal temele göre işleyebilir veya paylaşabiliriz:

Onay: Kişisel bilgilerinizi belirli bir amaç için kullanmamız için bize özel izin verdiyseniz, verilerinizi kullanabiliriz.

Yasal: Yetkilendirilmiş ticari faydalarımızı elde etmek için verilerinizi makul bir şekilde gerekli olarak işleyebiliriz.

Bir Sözleşmenin İfası: Sizinle bir sözleşmeye kaydolduk, bu nedenle sözleşmemizin şartlarını yerine getirmek için verilerinizi işleyebiliriz.

Yasal Yükümlülükler: Yürürlükteki yasalara, hükümet taleplerine, mahkeme emirlerine, adli işlemlere veya bir mahkeme emrine yanıt olarak olduğu gibi yasal süreçlere yasal olarak uymak zorundaysak, bilgilerinizi ifşa edebiliriz.

Önemli Çıkarlar: Politikalarımızın olası ihlalleri, şüpheli dolandırıcılık, yasa dışı faaliyetler, herhangi bir kişinin güvenliğine yönelik potansiyel tehdit içeren durumlar veya içinde bulunduğumuz davada kanıt olarak harekete geçmenin gerekli olduğuna inanırsak bilgilerinizi ifşa edebiliriz.

Medya depolama aygıtınız arızalandığında, profesyonel veri alımına ihtiyacınız vardır. PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, son teknoloji veri kurtarma araçlarını ve yüksek teknoloji yazılımlarını kullanarak dosyalarınızı başarılı ve verimli bir şekilde kurtaracaktır.

Bir istek yardım formu doldurarak veya 0216 599 00 11 numaralı telefondan bizi arayarak bizimle iletişime geçin ve özel müşteri hizmetlerimiz birkaç dakika içinde sizinle iletişime geçecektir.