İstanbul’da Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, İstanbul’da bulunan işletmeler ve şahıslar için profesyonel hard disk, SSD, RAID, NAS ve USB flash sürücü onarım ve kurtarma sağlar. Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve %99 başarı oranımız ile en hızlı geri dönüş süreleri ve sertifikalı hizmet kalitesi ile güvenilir sonuçlar sunuyoruz.

Nüfusu 15 milyondan fazla olan İstanbul, ülkenin en kalabalık şehri ve ekonomik açıdan en büyük payın sahibi. Bu, genel olarak ülke ekonomisi için ne kadar önemli bir rol oynadığının göstergesidir.

Bu kadar aktif bir şehirde, işletmeler ve bireyler her gün teknolojileri kullanıyor. Teknolojiler çok kullanışlıdır ancak bazen başarısız olabilir. Bu nedenle yakınınızda güvenilir bir veri kurtarma şirketinin olması önemlidir.

Öne Çıkan Veri Kurtarma Hizmetleri

Veri kurtarma mühendislerimiz, çeşitli veri depolama sistemleri ve bunların kurtarılması konusunda uzmanlaşmıştır. Kurtardığımız medya cihazlarından bazıları aşağıda listelenmiştir.

CF Kart Kurtarma

SD Kart Kurtarma

Uzun yıllardır hasarlı medyalardan veri kurtaran şirketimiz, geniş bir tesis ağı aracılığıyla Türkiye genelinde işletmelere, devlet dairelerine, tıp merkezlerine ve kişisel bilgisayar kullanıcılarına hizmet vermiştir. İster fiziksel ister mantıksal bir arıza olsun, herhangi bir harici hard disk, NAS ve SSD‘den veri kurtarabiliriz.

Bunca yıldan ve kurtarılan vakalardan sonra, %99 başarı oranıyla sektördeki en yüksek seviyeyi korumaktan hala gurur duyabiliriz. Bu etkileyici sonuçlar, profesyonel yaklaşımımız ve kendini işine adamış uzmanlardan oluşan bir ekip olmadan imkansız olurdu. Ayrıca, davanız ilerlerken size gönül rahatlığı sağlamak için veri yoksa, ücret yok garantisi sunuyoruz.

İstanbul’daki Veri Kurtarma Hizmetimizin Diğer Avantajları:
  • Ücretsiz Değerlendirme ve Ücretsiz Öncelikli Gönderim
  • BBB Akredite İşletme
  • RAID Dizisi Onarımı ve Sunucu Kurtarma Dahil Gelişmiş Hizmetler
  • Beş Yıldızlı Müşteri Yorumları
  • Veri Yoksa, Ücret Yok Garantisi
  • Sertifikalı ISO Class 10 Cleanroom’da Güvenli Cihaz Tedavisi

Bir Cihaz Arızalandığında Yapılması Gerekenler

Dijital depolama aygıtları savunmasız olabilir ve kirlenmeye, bozulmaya ve fiziksel hasara açık olabilir. Bir veri kaybı olayından sonra medyanızı çalıştırırken dikkatli olmalısınız. Bu nedenle, veri kaybıyla karşı karşıya kalan İstanbul’daki bilgisayar kullanıcılarının daha fazla başarılı veri kurtarma için çok önemli birkaç adımı izlemesi gerekir.

Kısmen arızalı bir durumda çalışırken tüm cihazların ciddi hasar görebileceğini unutmayın. Gereksiz risklerden kaçınmak için, medya arızasının belirtilerini fark ettiğiniz anda sisteminizi kapatın.

En yaygın cihaz arızası işaretlerinin listesi şunları içerir:
  • Tıklama ve uğultu gibi olağandışı sesler
  • Fiziksel hasar (düşme, su hasarı)
  • Okunamayan dosyaları gösteren hata mesajları
  • Mavi ekran hatası
  • Ölü sektörler ve dosya bozulması
  • Bilgisayar, bağlı aygıtı tanıyamıyor

Veri kaybıyla karşı karşıya kalırsanız, cihazınızı hiçbir koşulda açmayın. Hiçbir zaman çevrimiçi veya ücretsiz veri kurtarma yazılımı çalıştırmayın. Sadece sistemi kapalı tutun ve deneyimli mühendislere sahip profesyonel bir veri kurtarma şirketiyle iletişime geçin.

İstanbul’da Profesyonel Veri Kurtarma

Önemli dosyalara erişemediğiniz için kalifiye profesyonellerden yardım almanız gerekiyor. Uzmanlarımız değerli deneyime, sınıfının en iyisi araçlara ve çalışmak için sertifikalı bir Cleanroom’a sahiptir. ISO Sertifikalı Sınıf 10 Cleanroom’da çalışarak İstanbul müşterilerimize mümkün olan en iyi veri kurtarma sonuçlarını sağlayabiliriz.

Hassas hatalı ortamları ek hasarlardan korumak için havadaki kirleticilerden arındırılmış bir alan yaratır. Uzmanlarımız, bilgi güvenliği protokollerini ve kalite yönetimi standartlarını izleyerek herhangi bir veri kaybı senaryosunda kaybolan verilerinizi kurtarabilir.

Güvenli sunucularımızla, başarıyla kurtarılan verilerinizin gizli kalacağından ve davanız kapatıldıktan sonra silineceğinden emin olabilirsiniz.

Şirketimiz ücretsiz değerlendirme ve ücretsiz gönderim sunar, bu nedenle yalnızca hizmet için ve yalnızca veri kurtarma tamamlandıktan sonra ödeme yaparsınız. Arızalı cihazınızı veri kurtarma laboratuvarına kabul eden uzmanlarımız, size geri dönüş süresi tahmini ve kurtarma için fiyatlandırma sağlamak için durumunu analiz edecektir.

Not: Fiyatlar ve geri dönüş süreleri bütçenize ve son teslim tarihlerinize göre değişir, bu nedenle size en uygun seçeneği seçebilirsiniz.

İstanbul müşterilerimiz için çeşitli hizmet seçenekleri sunarak, 8-48 saatlik bir geri dönüş süresi ile en hızlı standart veri kurtarma ve acil durum hizmetlerini sunuyoruz. 0216 599 00 11 numaralı telefondan müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin veya talep formunu doldurun, ekip temsilcilerimizden biri birkaç dakika içinde sizinle iletişime geçecektir.