Bursa’da Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Bursa’da güvenli ve sertifikalı bir şirket olarak kapsamlı bir veri kurtarma hizmetleri sunar. Bursa’daki konumumuz, arızalı hard diskler, RAID dizileri ve diğer çökmüş medya depolama cihazları için veri kurtarma hizmetleri sağlar.

Sağladığımız Gelişmiş Hizmetler:

CF Kart Veri Kurtarma

SD Kart Veri Kurtarma

Linux Veri Kurtarma

Bursa, 3.1 milyon nüfusa ev sahipliği yapıyor. Şehir tarihi bir mirasın yanında ekonomik olarakda çeşitli sektörlere ev sahipliği yapmaktadır. PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, bu şehirdeki tesisler aracılığıyla bölgeye hizmet vermekten gurur duyar.

Müşterilerimize nerede olurlarsa olsunlar yardımcı olabilmemiz için teslim noktalarımızı, ofislerimizi ve laboratuvarlarımızı genişletiyoruz. Şu anda, ülke genelinde bir çok lokasyonumuz var. Geniş tesis ağımızla, cihazınızın arızalandığı her yerde hizmetlerimizi sunmaya hazırız. Bu nedenle, kameranız çökerse ve tüm aile fotoğraflarınız silinirse, Bursa veri kurtarma hizmetlerimiz arkanızda olacaktır.

Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin ve müşteri hizmetleri ekibimiz size bunu sağlamaktan memnuniyet duyacaktır.

Bursa’da Hard Disk Veri Kurtarma

Hard disk ve SSD’ler, bir bilgisayar kullanıcısının günlük yaşamında büyük bir rol oynar. Tüm kullanıcı bilgilerini işlediği ve kaydettiği için çalışan bir sabit sürücü çok önemlidir. Bu depolama ortamı aygıtının arızalanması çok kritik olabilir. Dosya sisteminin çökmesine ve tam veri kaybına neden olabilir.

Arıza, mantıksal ve fiziksel olarak ayrılan farklı nedenlerle olabilir. İnsan hatası ve virüs saldırısı gibi nedenler mantıklı kabul edilirken, güç dalgalanması ve düşmesi fiziksel nedenlerdir. Veri kurtarma uzmanlarımız, nedeni ne olursa olsun herhangi bir veri kaybı senaryosu ve sabit disk markasıyla nasıl başa çıkacaklarını bilirler.

Kurtardığımız Cihazlar:

Samsung HDD Kurtarma

Seagate HDD Kurtarma

Western Dijital HDD Kurtarma

Kingston SSD Kurtarma

Samsung SSD Kurtarma

OCZ SSD Kurtarma

Toshiba HDD Kurtarma

Apple HDD Kurtarma

LaCie HDD Kurtarma

Corsair SSD Kurtarma

Intel SSD Kurtarma

Crucial SSD Kurtarma

Sabit disk arızası yanıltıcı ve karmaşık olabilir ve yüksek beceri, ayrıntılara dikkat ve bireysel bir yaklaşım gerektirir. Veri kurtarma uzmanlarımız tüm bu nitelikleri elde eder ve kaybolan tüm verilerinizi başarıyla kurtarır.

Gelişmiş veri kurtarma araçlarımız, profesyonel geliştirme ekibimiz ve yardımcı programlarımız ile %99 başarı oranını korumaktan gurur duyuyoruz. Başarı vakalarımızdan biri olmak için bizimle iletişime geçin!

Bursa’da RAID Veri Kurtarma

RAID dizileri, her büyüklükteki şirket ve işletme tarafından yaygın olarak kullanılır. İnsanlar, daha yüksek veri güvenliği, hata toleransı ve yüksek yazma/okuma hızı nedeniyle bu cihazlardaki tüm bilgilerine güveniyor. Ne yazık ki, bu gelişmiş cihazlar arızalara maruz kalmaktadır.

RAID dizileri büyük miktarda veri depoladığından, arızalanmaları ciddi hasara yol açabilir. Buna çeşitli nedenler sebep olabilir, ancak veri kurtarma mühendislerimiz ne olursa olsun bunu çözecektir.

Onardığımız RAID Düzeyleri:

raid-ikon.svg

RAID 0

raid-ikon.svg

RAID 1

raid-ikon.svg

RAID 5

raid-ikon.svg

RAID 6

raid-ikon.svg

RAID 10

raid-ikon.svg

RAID 50

RAID dizileri başarısız olduğunda, bunları kendi başınıza kurtarmaya çalışmamanız önemlidir. Bunun yerine internet sitemizdeki bir form aracılığıyla ücretsiz değerlendirme talep edin. Risksiz bir fiyat teklifi, teknisyenlerimizin çöküşün nedenini nasıl belirleyeceğidir. Ayrıca en iyi veri kurtarma sürecini tahmin etmeye yardımcı olacaktır.

Bunun ardından müşteri hizmetlerimiz, zamanlama geri dönüşü ve fiyat aralığı hakkında sizinle iletişime geçecektir. Müşterilerimize ihtiyaçlarınızı, son teslim tarihlerinizi ve bütçenizi karşılamak için esnek kurtarma seçenekleri sunuyoruz.

Medya depolama aygıtı arızası, stresli ve beklenmedik bir olaydır. Ancak güvenilir veri kurtarma şirketimiz bu kritik durumda size yardımcı olabilir. Arızalı cihazlar için üstün geri yükleme hizmetleri sunuyoruz ve kurtarılan verilerin güvenliğini garanti ediyoruz.

Vakanızı başlatmak için şimdi bizimle iletişime geçin, profesyonel destek ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır!