Şubelerimiz

Global Şubelerimiz

  • Türkiye: Vedat Günyol Cad., Defne sk., No:1, Flora Plaza, Ataşehir, İstanbul
  • Amerika Birleşik Devletleri: 2424 Ocean Ave, #1A, Brooklyn, New York
  • Almanya: Nachtalbenweg 61, 13088, Berlin
  • Azerbaycan: 203B Nizami St, AF Business House, 1010, Baku
  • Gürcistan: Tabidze 1 Building, 2 Giorgi Leonidze St, 0105, Tbilisi

Sertifikalı ve güvenilir bir kuruluş olan PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, her tür medya depolama aygıtının üst düzey veri alımında uzmanlaşmıştır. Yılların deneyimine sahip veri kurtarma mühendislerimiz, arızalı hard disklerden, RAID dizilerinizden, flash belleklerden, veritabanlarından vb. verileri başarıyla kurtaracaktır.

Veri Kurtarma Tesislerimiz

Cihazınızın arızalandığı her yerde profesyonel veri kurtarma hizmetlerimizle kendinizi güvende hissetmenizi sağlamak için olanaklarımızı genişletiyoruz.

Gelişmiş veri kurtarma laboratuvarlarımız, sertifikalı Cleanroom ve birçok ofisimiz ve teslim noktamız ile %99 başarı oranını korumaktan gurur duyuyoruz. Veri kurtarma süreci bireysel bir yaklaşım, ayrıntılara dikkat ve yüksek beceriler gerektirir ve profesyonel ekibimiz size bunu sunabilir.

Veri kurtarma şirketleri söz konusu olduğunda, verimlilik ve hız temel faktörlerdir. Kurtarma sürecindeki küçük hatalar ve yavaş çalışma sonuçları etkileyebilir ve dosyalarınızı kalıcı olarak kaybedebilirsiniz.

Neyse ki ekibimiz, hızlı ve güvenilir veri kurtarmaya ihtiyacınız olduğunda size yardımcı olmak için her zaman burada. Türkiye’nin heryerinde, cihazınızı en yakın noktaya bırakabilir ve gerekli tüm dosyalarınızı kısa sürede alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Üst Düzey Hizmetimizin Avantajları

Ücretsiz Kargo

Veri kaybı olduğunda, hız çok büyük bir rol oynar. Cihazınızın uzun süre taşınması fiziksel hasar riski taşıdığı için yakın bir yerde veri kurtarma hizmeti almanız gerekir. Bırakma noktalarımızı ve ofislerimizi Türkiye’nin her yerinde sizin için rahat ve medya depolama alanınız için güvenli olacak şekilde yerleştiriyoruz.

Ücretsiz Değerlendirme

Cihazınızı lokasyonlarımızdan birinden en yakın laboratuvara teslim ettikten sonra ücretsiz değerlendirme sağlıyoruz. Risksiz incelememiz sayesinde, veri alma sürecinin ilk aşamalarında bize yardımcı olacak şekilde cihazınızın arıza türünü tahmin edebiliriz. Değerlendirmeden sonra, zamanlama geri dönüşü ve fiyat teklifi hakkında sizi bilgilendireceğiz.

Müşterimizin zamanını boşa harcamamak da bizim için çok önemli. Cihazınızı kurtaramamamız için herhangi bir neden varsa, müşteri hizmetlerimiz hemen ulaşarak riskleri size bildirecektir.

Memnun müşteriler

Önde gelen veri kurtarma şirketlerinden biri olarak üstün ve hızlı veri kurtarma hizmetleri sunuyoruz. Böylece mühendislerimiz, arızalı bir cihazdan mümkün olan en kısa sürede mümkün olduğu kadar çok kayıp veriyi başarılı bir şekilde kurtarabilir.

Ayrıca kapatılan binlerce vaka ile müşterilerimizden çok sayıda olumlu yorum alıyoruz. Sertifikalı bir Cleanroom ve son teknoloji veri kurtarma laboratuvarında çalışarak, en yüksek %100 müşteri memnuniyeti oranını korumaktan gurur duyuyoruz.

Müşterilerimiz öncelikle hızlı ve güvenli çalışmalarımızdan dolayı bizi takdir etmektedirler. Pek çok şubemiz, ofisimiz ve laboratuvarımız sayesinde hızlı ve verimli çalışıyoruz ve müşterilerimizin kritik verilerini mümkün olan en kısa sürede almalarına yardımcı oluyoruz.

Hizmetlerimizin Diğer Avantajları:

  • Deneyimli Veri Kurtarma Mühendisleri
  • En son teknoloji
  • Gelişmiş Veri Erişim Laboratuvarı
  • 8-48 Geri Dönüş Süresine Sahip Acil Servis Seçenekleri
  • 7/24 Mevcut Müşteri Hizmetleri Ekibi
  • Para iade garantisi

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, nerede olursanız olun size yardımcı olmaya her zaman hazırdır. Veri kaybının herhangi bir medya cihazı için beklenmedik, karmaşık ve zor olabileceğinin farkındayız, ancak yüksek eğitimli uzmanlarımız bunu halledecektir.

Uzmanlarımız aşağıdaki gibi veri depolama cihazlarından veri kurtarmaktadırlar:

hard-disk-ikon.svg

Sabit Disk Sürücü

HDD, fiziksel ve mantıksal hasara karşı çok hassastır. Virüs saldırıları, dosya bozulması veya güç dalgalanması nedeniyle veri kaybı kaçınılmazdır. Ancak uzmanlarımız cihazınızı onaracak ve tüm kritik dosyalarınızı kurtaracaktır.

Yarı İletken Bellek

SSD'ler hızlı çalışmaları ve dayanıklı kullanımları nedeniyle popülerlik kazanmaktadır. Ancak cihaz ne kadar kurşun geçirmez olursa olsun, yine de her an arızalanabilir. Olduğunda, yüksek iyileşme becerilerine ihtiyacınız var ve size bunu sunabiliriz.

Harici Sabit Disk

Harici sabit diskler mobildir ve bunları genellikle bilgisayarlar arasında veri taşımak için kullanırız. Bu sürücülerin düşme veya tesadüfen vurulma şansı daha yüksektir. Çoğu fiziksel hasar nedeniyle başarısız olur.

Flash Bellek

Flash bellekler en çok kullanılan cihazlardan biridir. Taşınabilirliği nedeniyle, genellikle taşınabilir şekilde kullanılır. Ne yazık ki, aynı nedenlerle arızalara karşı hassastırlar, ancak ekibimiz bu küçük cihazları bile idare edebilir.

CF Kart

CF, üst düzey dijital fotoğraf ve video kameralar için güvenilir ortam depolamadır. Bu cihazlar tüm anılarınızı saklar ve arızalandığında önemsediğiniz tüm fotoğraf ve videoları kaybedebilirsiniz.

SD Kart

SD kartlar genellikle dijital kameralarda, video oyun konsollarında ve akıllı telefonlarda kullanılır. Bu hafıza kartları büyük miktarda temel veri depolar ve bozulduğunda büyük bir sorun olabilir.

Veritabanı

Veritabanı, büyük miktarda bilgi oluşturmak, depolamak ve yönetmek için kullanışlı ve verimli bir yoldur. Veritabanları, çeşitli işletim sistemleri, mantıksal disk düzenlemeleri ve farklı dosya sistemleri ile kullanılabilir.

Sunucu

Sunucular bilgilerinizi bir web'de, veritabanı sunucusunda vb. depolayabilir. Pek çok veri üzerlerinde depolanır ve bunlar başarısız olduğunda kritik sonuçlara yol açar, ancak neyse ki profesyonellerimiz sunucuları herhangi bir veri kaybı senaryosunda onarabilir.

Dizüstü Bilgisayar

Dizüstü bilgisayarlar taşınabilirliklerinden dolayı oldukça rahat cihazlardır. Ne yazık ki bu, veri kaybına neden olan daha yüksek mantıksal ve fiziksel hasar riski anlamına gelir. Yılların deneyimine sahip veri kurtarma teknisyenlerimiz binlerce dizüstü bilgisayarı başarıyla aldı ve sizinki de bir istisna olmayacak.

Masaüstü Bilgisayar

İlk danışmanlıktan sürekli desteğe kadar, işletmelere ve bireylere veri kaybı durumlarının üstesinden gelmek için çözümler ve yazılımlar sunuyoruz - basitten en zorlu felakete kadar. Masaüstü arızası her an olabilir ve size yardım etmeye hazırız.

Bir talep yardım formu doldurarak veya 0216 599 00 11 numaralı telefonu arayarak bugün bize ulaşın, size yardım etmeye hazır olacağız!