Sertifikalı Cleanroom

Güvenli ve güvenilir veri kurtarma hizmetleri sunmak için veri onarım uzmanlarımız, tam sertifikalı Sınıf ISO 10 CleanRoom’da çalışır. Tüm veri kurtarma uzmanlarımız, güvenli fiziksel veri kurtarma prosedürleri için kontrollü bir CleanRoom’da çalışır.

Tüm HDD veri kurtarma, RAID veri kurtarma ve SSD veri kurtarma prosedürlerini uygun bir CleanRoom ortamında gerçekleştiriyoruz.

Sertifikalı-Cleanroom.jpg

Sürücü arızası veri kurtarma işleminde, ISO standartlarını karşılayan uygun bir ortamda çalışmak çok önemlidir. Dijital cihazlar ve bileşenleri çok hassas olabilir. Böylece arıtılmamış hava ortamında çalışan veri kurtarma işlemi cihazınıza ciddi zararlar verebilir. Parçalarını değiştirmek için sürücüyü açmamız veya verileri kurtarmak için gerekli diğer teknikleri uygulamamız gerekiyor.

Düzgün çalıştıklarından emin olmak için CleanRoom’ların düzenli olarak test edilmesi gerekir. Belirli uluslararası standartları ve denetimleri karşılamak için yeterli düzeyde faaliyet göstermek zorundadırlar. Genellikle CleanRoom testi, uygun raporlamayı sağlamak için üçüncü taraf bir şirket tarafından sağlanır. Bizim durumumuzda, bu süreç Uluslararası Standardizasyon Örgütü (ISO) tarafından yönetilmektedir.

Veri Kurtarmada CleanRoom’ların Önemi 

Bir veri kurtarma şirketi açarken, her işletmenin uygun bir ortam düşünmesi gerekir. Çünkü bu sektör için CleanRoom’lar en önemli veri kurtarma araçlarından biridir. Kurtarma CleanRoom’larının önde gelen rolü, fiziksel veri kurtarma prosedürleri sırasında sabit sürücüleri ve diğer medya cihazlarını ciddi hasarlardan korumaktır.

Veri kurtarma uzmanları, bu CleanRoom’da kontrollü bir sıcaklık ve nem, hava filtreleri ve veri onarım sürecinin diğer gereksinimleri ile çalışabilir. Özellikle bu, sabit disk kurtarma işlemi sırasında önemlidir. Örneğin, en küçük toz parçacıkları veya yağ damlaları bile sabit sürücüde kalıcı kusurlara neden olabilir.

Sabit diske ek olarak, flash sürücüler, yarıiletken sürücülerde mikroskobik kirleticilerden zarar görebilir. Sorumluluk bilincinde olan bir veri kurtarma hizmeti olarak, her veri kaybı vakasını uygun şekilde ele alıyor ve verileri sertifikalı bir CleanRoom’da kurtarıyoruz.

Şirketimizin İlkeleri

Veri kurtarma mühendislerimiz, CleanRoom’larda çalışırken ve medyayı onarırken her zaman özel kıyafetler giyerler. Ayrıca, sertifikalarımızı korumak için ekipmanlarımızı düzenli olarak test ediyoruz.

Veri kurtarma endüstrisi için farklı CleanRoom sınıflandırmaları vardır. Onlardan ayrıntılı olarak bahsedelim:

Sınıf 1000 (ISO 6) – Belli ölçülerde maksimum 1.000 partiküle izin verir. Genellikle veri kurtarma şirketleri, sabit disk onarımı için uygun olmadığı için Class 1000 standartlarını kullanmaz.

Sınıf 100 (ISO 5) – Belli ölçülerde maksimum 100 parçacığa izin verir. Veri onarım şirketleri arasında en yaygın sınıflandırma

Sınıf 10 (ISO 4) – Belli ölçüler için maksimum 10 partiküle izin verir. Sabit disklerin ve diğer modern medyaların hassasiyetini dikkate alıyoruz. Bu nedenle, güvenli ve güvenilir veri kurtarma için Class 10 standartlarının gerekli olduğuna inanıyoruz.

Veri kurtarma laboratuvarımıza bir cihazı götürmeden önce müşterilerimize ücretsiz bir değerlendirme sunuyoruz. Değerlendirme bittikten sonra, müşteri hizmetlerimiz size tam fiyat bilgisi ve zamanlama geri dönüşü sağlayacaktır. Ayrıca, 5 yıldızlı veri kurtarma müşteri hizmetlerimiz her zaman hizmetinizdedir. Bu nedenle cihazınızı veri kurtarma laboratuvarımıza teslim ettiğinizde rahat olabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri ekibimiz, durumunuzla ilgili güncellemeleri size sağlayacaktır. RAID dizisi kurtarma, sabit sürücü veri kurtarma, SSD Sürücü kurtarma veya başka herhangi bir veri kurtarma hizmetine ihtiyacınız olsun, her duruma eşit ve ayrı ayrı yaklaşırız. 

Bizimle çalışmanın avantajları:

  • %99 Veri Kurtarma Başarı Oranı
  • Aynı Gün 24/7/365 Acil Servis Seçenekleri
  • %100 Müşteri Memnuniyeti
  • Ücretsiz Teşhis
  • Para iade garantisi
  • Tüm Hizmetler için Doğrulanmış Güvenlik

Veri kurtarma şirketimiz için, kurtarma işlemi sırasında ve sonrasında veri güvenliği en yüksek önceliktir. Bu nedenle her zaman en yeni ve en iyi veri kurtarma araçlarını kullanmayı hedefliyoruz. Daha fazla bilgi edinmek veya veri kurtarma durumunuzu başlatmak için bize 0216 599 00 11 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.