Dun & Bradstreet DUNS Doğrulaması

İnternet ve ağları çok büyük. Bu nedenle, işbirliği için bir şirket seçmek çok zor olabilir.

İş Yaptığınız Kişileri Tanıyor musunuz?

Elbette e-ticaret hem işletmeler hem de tüketiciler için yeni fırsatlar açmıştır. Ancak yüz yüze görüşmeden iş yapmak hala riskli ve streslidir. Çoğu zaman, biriyle iş yapmak, kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler gerektirir.

Ve görünüşe göre zamanla hepimiz alıştık. Ancak kişisel veya iş dosyalarınızla birlikte harici bir sabit diski tanımadığınız bir veri kurtarma şirketine göndermek hala korkutucu.

Bu işin yasal olarak var olup olmadığını ve şirketin ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorsunuz.

Bu nedenle farklı uluslararası sertifikalara ve belgelere sahibiz. Bunlardan biri DUNS doğrulamasıdır. Uluslararası iş standartlarını koruyor ve sertifikalarımızla kanıtlıyoruz. Müşterilerimizin her davanın başından sonuna kadar hizmetlerimizden memnun olmalarını istiyoruz.

Dun & Bradstreet DUNS Verified nedir?

Uluslararası güvenlik standartları, veri kurtarma endüstrisi için temel gereksinimleri sağlar. Yine de, tüm tedarik zinciri katılımcılarıyla ilgili riskleri yönetmek için yeterli bilgi sağlayamayabilirler.

Ancak DUNS doğrulaması, tedarik zinciri katılımcıları hakkında tutarlı bilgiler sağlar. Bu tür içgörüler, şirket bilgilerini, ülke içi kayıtları, mevcut sertifikaları, yönetim ayrıntılarını, operasyon özetini ve mali bilgileri içerir.

Şirketimiz ayrıca uluslararası güvenlik standardı sertifikasına sahiptir. DUNS Verified’ın güvenlik standardı ile birlikte kullanılması, daha iyi tedarik zinciri kontrolü sağlar. Dahili iş akışını düzenlememize ve sonuç olarak daha iyi hizmetler sunmamıza yardımcı olur.

DUNS Doğrulamasının veri kurtarma sektörü için önemi

DUNS Doğrulaması, tedarik zinciri güvenliğimizi güçlendirmemize yardımcı olur. Bu tür tedarik zinciri riskleri şunları içerir:

  • Ürünlerin güvenliği
  • Ürünlerin orijinalliği (dolandırıcılık faaliyeti açısından)
  • Tedarik zincirindeki kör noktalar
  • Arz akışı 

Dun & Bradstreet, tedarik zincirinin her bileşeninin eksiksiz bir resmini oluşturmamıza yardımcı olur. İşi etkileyebilecek her türlü değişiklik veya riskleri izler ve bizi uyarır. Bu şekilde, dahili çalışma sorunlarının hizmet kalitesini etkilemesine izin vermiyoruz.

Dun & Bradstreet’e bu program için çok müteşekkiriz. Çünkü bu belge ile yüksek kalitede hizmet sağlayabilir, işleri hızlandırabilir ve acil veri kurtarma durumlarını kabul edebiliriz. Bütün bunlar birlikte ekibimizin profesyonelliğini artırır. Daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, işte D-U-N-S numaramız: 11-714-8475.

Profesyonellik hakkında konuşmak

En iyi veri kurtarma hizmetinin en iyisini sunmak için, veri kurtarma uzmanlarının niteliklerini ve kullandığımız araçları her zaman iyileştiriyoruz. Cihazları verimli ve başarılı bir şekilde onarmak için piyasadaki en yeni ve en iyi veri kurtarma araçlarıyla çalışıyoruz.

Tüm veri kurtarma uzmanlarımız eğitimli ve sertifikalıdır. Yine de, günümüzde teknolojinin hızla geliştiğini ve takip edilmesinin zor olabileceğini biliyoruz. Bu nedenle uzmanlar, herhangi bir veri kurtarma vakasını çözebilmek için düzenli olarak veri kurtarma eğitimlerine ve kurslarına katılırlar.

Ayrıca firmamızın mühendisleri sertifikalı temiz oda ve yerel parça deposu bulunan bir laboratuvarda çalışmaktadır. Böylece verilerinizi güvenli ve dikkatli bir şekilde kurtaracaklarından emin olabilirsiniz.

Firmamızın diğer avantajları:

  • RAID Dizisi Onarımı ve SSD Veri Kurtarma Dahil Gelişmiş Hizmetler
  • Güvenilir ve Güvenli Veri Kurtarma
  • %100 Müşteri Memnuniyeti
  • Sertifikalı ISO Sınıf 10 Cleanroom
  • 7/24 Mevcut Müşteri Hizmetleri Ekibi
  • %99 veri kurtarma başarı oranı
  • Yerel Ürün Bırakma Seçenekleri

Kayıp dosyalarınızı kurtarabileceğimizden emin olmamız gerekiyor. Bir veri kurtarma vakasına başlamadan önce müşterilerimize ücretsiz bir değerlendirme sunuyoruz. Sözleşme ile birlikte tam bir para iade garantisi de sunuyoruz.

Kayıp dosyaları bulunan cihazı inceledikten sonra fiyat teklifi ve teslimat süresi hakkında sizi bilgilendireceğiz. Ardından, genellikle bir gün veya daha kısa süren veri kurtarma işlemine başlıyoruz.

Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri dahil bir çok konumda geniş bir ofis ağı ile DUNS ile doğrulanmış olan veri kurtarma şirketimiz, veri kaybı çözümleri için uygun maliyetli çözümler sunar. Veri kurtarma durumunuzu başlatmak için hemen 0216 599 00 11 numaralı telefondan bizi arayın.