BBB Akrediteli Veri Kurtarma

Mükemmelliğin sınırı olmadığını hepimiz biliyoruz. Ve piyasadaki en iyi veri kurtarma hizmetini sağlamak için ekibimiz düzenli olarak araçları, Cleanroom’ları, teknikleri ve nitelikleri geliştirir.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Better Business Bureau (BBB) üyesi olarak akredite edilmiştir. Ve bu yüksek hizmet standartlarını işimize uyarlamaktan gurur duyuyoruz.

veri-kurtarma.jpg

Better Business Bureau, Kuzey Amerika’nın en tanınmış tüketici savunuculuğu kar amacı gütmeyen kuruluşudur. Müşterilerimize karşı adil muameleyi ifade eder. Ayrıca, bu akreditasyon etik uygulamalara bağlılığımızı göstermektedir.

BBB, anlaşmazlıkların çözümüne yönelik yönergeler oluşturarak farklı sektörlerde adaleti teşvik eder. İşletmeler ve müşterileri arasında aracı olarak çalışır.

Niteliksel müşteri hizmetleri standartlarımıza dayanan şirketimiz, Better Business Bureau aracılığıyla tam bir akreditasyona sahiptir. Müşteri hizmetlerimizin yüksek kalite seviyesini göstererek A sıralamasını koruyoruz.

Akreditasyon Süreci

Akreditasyon almak kolay bir süreç değildir. Çok çaba gerektirir. Sabit disk veri kurtarma gibi bir sektör için BBB akreditasyonunun birkaç temel nedenden dolayı gerekli olduğuna inanıyoruz:

  • BBB akreditasyonu, bir veri onarım şirketinin uluslararası profesyonel standartları karşıladığını gösterir.
  • Büro standartlarına bağlı kalarak, veri kurtarma hizmeti, müşterilerin isteklerine hızlı bir şekilde yanıt vereceğini belirtir.
  • BBB akreditasyonu ayrıca tutarlı bir uyuşmazlık çözüm programı ve tam işbirliği sağlar.

Müşterilerimiz her zaman makul fiyatlandırma ve güvenilir bir güvenlik sistemi ile verimli veri kurtarma hizmetleri alırlar. Her veri onarım ofisinde BBB standartlarını ve birkaç ek uluslararası standardı koruyoruz. Tüm bunlar benzersiz bir veri kurtarma hizmetleri sağlar.

BBB tarafından akredite edilmiş veri kurtarma hizmetleri için bazı gereksinimler şunları içerir:

  • Mükemmel müşteri hizmeti
  • Adil anlaşmazlık çözüm programlarına bağlılık
  • Sınırlı sayıda müşteri ve BBB şikayeti
  • Promosyon ve Ticaret Uygulamalarının düzenli olarak değerlendirilmesi
  • Better Business Bureau ile Tam İşbirliği

Hard disklerden ve SSD’lerden kaybolan verileri kurtarmak için, veri kurtarma hizmetlerinin hassas dahili cihaz öğelerini onarması gerekir. Bu işlem yanlış yönetilirse medya zarar görebilir. Medya hasarı riski olmadan müşterilerimizin cihazlarını korumayı amaçlıyoruz.

Uzmanlarımız mükemmel bir müşteri hizmeti seviyesi sağlar.

5 yıldızlı müşteri hizmetleri ekibimiz 7/24 hizmetinizdedir. Tam veri kurtarma işlemi sırasında, durumunuzla ilgili güncellemeleri size sağlayacaktır. RAID dizisi onarımına, hard disk veri kurtarmaya, SSD veri kurtarma veya başka herhangi bir veri kurtarma hizmetine ihtiyacınız olsun, her duruma eşit ve ayrı ayrı yaklaşıyoruz. Ayrıca, veri kurtarma hizmetimiz başlamadan önce size tam fiyat bilgisi sağlamak için ücretsiz bir değerlendirme sunuyoruz.

Bizimle çalışmanın diğer faydaları:

  • Yerel Ürün Teslim Seçeneği
  • Sertifikalı ISO Sınıf 10 Cleanroom
  • Aynı Gün 24/7/365 Acil Servis
  • %99 Veri Kurtarma Başarı Oranı
  • %100 Müşteri Memnuniyeti
  • Ücretsiz Teşhis
  • RAID Onarımı ve Veri Bandı Onarımı Dahil Gelişmiş Hizmetler
  • 7/24 Mevcut Müşteri Hizmetleri Ekibi

Müşterilerimize tam bir para iade garantisi sunuyoruz çünkü üstesinden gelemeyeceğimiz davayı asla kabul etmiyoruz. Bu şekilde, cihazınızın ve veri kurtarma işleminin tüm sorumluluğunu üstleniyoruz.

Harici sabit sürücünüzü veri kurtarma tesisimize getirdiğinizde, bilgili bir veri onarım uzmanları ekibinden yüksek kaliteli hizmet ve bireysel bir yaklaşım elde edersiniz.

BBB tarafından akredite edilmiş geniş bir veri kurtarma ofisleri ağıyla, müşterilerimize veri kaybı çözümleri için hızlı geri dönüş zamanlaması ve uygun maliyetli çözümler sunuyoruz. Veri kurtarma durumunuzu başlatmak için hemen 216 599 00 11 numaralı telefondan bizi arayın, ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.