Sertifikalar

Sertifikalı Veri Kurtarma Şirketi

Veri kaybı hem işletmeler hem de bireysel kullanıcılar için ciddi bir sorundur. Yanlışlıkla verileri sildiğinizde veya herhangi bir şey verilerin bozulmasına neden olduğunda, bu herkesin panik yapmasına neden olabilir. Ve şimdi sırada paniğe teslim olmayan bir veri kurtarma şirketini seçmek için doğru tercih yapmak önemlidir.

PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri, herhangi bir depolama cihazından hassas veri kurtarma hizmetleri sunan sertifikalı bir veri kurtarma şirketidir. Sadece mükemmellik, kalite ve en üst düzeyde müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.

Mühendislerimiz, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli medya arıza senaryolarını tedavi edebilir:
  • Hard disk Arızaları
  • Elektronik Medya Sorunları
  • Ürün Yazılımı Hasarı ve Bozulması
  • Cihazın Su Hasarı
  • Dosya Bozulması
  • Kazayla Silme
  • Üzerine Yazılan Dosyalar
  • Virüs Saldırılarından Oluşan Hasar

PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri yönetim ekibi olarak, olağanüstü fiziksel veri kurtarma hizmetleri sunarak müşterilerimiz için değer yaratmaya odaklanıyoruz. Şirket değerlerimiz; doğruluk, dürüstlük, cesaret, adalet, güvenilirlik, hesap verebilirlik ve müşteri deneyimidir.

Çağrı merkezi operatörlerinden üst düzey yöneticilere kadar ekibimizde çalışan tüm kişiler, temel değerlerimizle müşterilerimize hizmet eder ve çalışır. Çalışkan profesyonel ekibimiz, sunduğumuz ekipman ve hizmeti düzenli olarak geliştirmektedir.

Yalnızca piyasadaki en iyi hizmeti sunmak için, sabit disk sürücüleri (HDD) kurtarma, SSD kurtarma, RAID dizisi onarım araçları ile Sertifikalı CleanRoom’da çalışıyoruz. Tüm bunlar müşterilerimize en uygun maliyetli, ağrısız veri kurtarma sürecini ve keyifli bir deneyim sunmamızı sağlar.

Hard disk ve SSD sürücülerini kurtarma hizmetlerimiz için düzenli olarak yeni stratejiler geliştiriyoruz. En yeni ve önde gelen endüstri araçlarıyla çalışıyoruz ve yaptığımız işi seviyoruz!

Güvenilir Veri Kurtarma Uzmanları

Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri ve dünya çapında veri kurtarma ofislerimiz var. Tüm ofislerimizde sertifikalı bir veri kurtarma uzmanları ekibi ve sertifikalı ISO Class 10 CleanRoom tesisleri bulunmaktadır.

Ayrıca müşterilerimize gelişmiş bir RAID uzman ekibi ve yüksek hassasiyetli veri kurtarma araçları sunuyoruz. Kalite yönetimi, bilgi güvenliği, müşteri hizmetleri ve iş sağlığı yönetim sistemleri için uluslararası sertifikaları başarıyla aldık. Sonuç olarak, piyasadaki en güvenli ve sertifikalı veri kurtarma şirketlerinden biri olmaktan gurur duyabiliriz.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri şunları sağlar:
  • Aynı Gün 24/7/365 Acil Servisler
  • RAID veri kurtarma ve SSD veri kurtarma
  • %99 Veri Kurtarma Başarı Oranı
  • Sertifikalı ISO Sınıf 10 Temiz Oda
  • Profesyonel RAID Kurtarma Laboratuvarı

Veri Kurtarma Uzmanı Sertifikaları

Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki sertifikalara bakabilirsiniz.

ISO/IEC 9001:2015 Sertifikası

Uluslararası Standardizasyon Örgütü tarafından sertifikalandırılmış güvenilir bir veri kurtarma şirketi olarak müşterilerimize hızlı yanıt veren hizmetler, kalite yönetim sistemleri ve %100 müşteri memnuniyeti oranı sunuyoruz.

ISO/IEC 27001:2013 Sertifikası

Bu önemli kimlik bilgisine sahip olarak, varlıkların güvenliğini yönetmeyi sağlarız. Bu nedenle, kurtarılan tüm verilerin güvenli ve gizli kalacağından emin olabilirsiniz. Bilgi güvenliği ve veri gizliliği kontrollerinin uygulanması, işimizin çok önemli bir değeridir.

ISO 10002:2018 Sertifikası

ISO 10002 bir Kalite Yönetim standardıdır. Kalite Yönetim Standardının temel gereksinimi memnun müşterilerdir. Şirketimiz %100 müşteri memnuniyeti seviyesini korumakta ve bu belgeye sahip olmaktan gurur duymaktadır.

Güvenilir ve güvenli bir veri kurtarma şirketine ihtiyacınız varsa, PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri sizin için doğru seçimdir. Verilerinizin makul bir zaman çerçevesi içinde ve bütçe dahilinde kurtarılmasına yardımcı olabiliriz. Müşterilerimize %100 müşteri memnuniyeti garantisi, veri güvenliği ve piyasadaki en uygun fiyatı veriyoruz.