Yerinde Veri Kurtarma Hizmetleri

Profesyonel Yerinde Kurtarma Hizmeti

Kirleticilerden uzak güvenli bir ortamda laboratuvar içi veri kurtarma hizmetleri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda dünyanın her yerindeki işletmeler ve bireyler için profesyonel yerinde veri kurtarma hizmetleri sunuyoruz. Binlerce başarısız medyayı kurtardık ve hala sektör lideri %99 başarı oranını koruyoruz.

Bozuk, hasarlı sürücülerden, SSD’lerden, RAID dizilerinden, sunuculardan ve NAS sistemlerinden tüm dosya türlerini kurtarırken, ortalama 5 yıldızlı bir müşteri inceleme oranına sahibiz.

Öne Çıkan Veri Kurtarma Hizmetleri:

hdd-ikon.svg

Hard Disk Kurtarma

Hard disk sürücüleri (HDD'ler), diski çizebilecek hareketli parçaları nedeniyle arızalanmaya eğilimlidir. Ek olarak, veri kaybının başka nedenleri olabilir, ancak başarısız medyanızı bunlardan herhangi birinden kurtarabiliriz.

RAID Dizisi Kurtarma

RAID dizileri genellikle yüksek yedeklilik ve hızlarıyla ünlüdür. Yine de, diğer depolama sistemlerinde olduğu gibi, RAID depolama da başarısız olabilir. Neyse ki, verileri mümkün olan en kısa zaman diliminde RAID'den kurtarabiliriz.

Güvenilir Yerinde Kurtarma Hizmetleri

Yerinde kurtarma seçeneği, veri kaybı durumları en zorlu ve hassas olanlar için uygundur.

Bu tür bir durum sizinle ilgiliyse, deneyimli veri kurtarma uzmanlarımız doğrudan bulunduğunuz yere gelebilir ve kaybolan verilerinizi kurtarabilir.

Tipik olarak, veri kurtarma süreci, veri kurtarma uzmanlarının tesisinize gelmesinden itibaren 24 saat içinde başlar. Standart veri kurtarma seçenekleri için bile en hızlı geri dönüş süresini sağlıyoruz. Ayrıca, kesinti süresini en aza indirecek acil veri alma çözümleri sunuyoruz.

Bu, önemli verilerine 8-48 saat içinde ihtiyaç duyan kişiler için mükemmel bir seçimdir. Aynı gün yerinde veri kurtarma da sağlıyoruz. Yerinde veri kurtarmamız hakkında daha fazla bilgi edinmek için müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Kimler Yerinde Veri Kurtarma Hizmetlerine İhtiyaç Duyabilir

Tipik olarak, yerinde veri kurtarma, son derece hassas verilere sahip finans kurumları için yararlı bir karar olabilir. Ayrıca, başka kimseyle paylaşılamayan çok gizli verileri depolayan askeri veya devlet kuruluşlarından yerinde veri kurtarma hizmetleri talepleri aldık.

Bu tür hizmetler, veri kaybıyla karşı karşıya kalan büyük ve karmaşık kurumsal sistemler için uygun olabilir. Ayrıca arızalı bir medyanın nakliyesi pek mümkün değilse, mühendislerimiz adresinize gelerek arızalı medyanızı kurtarabilir.

Davalar bireyseldir ve davanıza bağlıdır. Ancak ne tür bir medyaya sahip olursanız olun, lütfen kendi başınıza bir kurtarma girişiminde bulunmayın. Bu tür zorluklarla karşılaşan insanlar bazen medyayı kendi başlarına onarmaya çalışırlar ve bu şekilde medyaya daha da zarar verirler. Şirket içi veri kurtarma, özellikle bu tür karmaşık veri kaybı durumları için asla iyi bir fikir değildir.

Etkilenen depolama sistemine herhangi bir veri kurtarma yazılımı, çevrimiçi kurtarma aracı yüklemeyin veya yeni veriler yazmayın. Yine, bu dosya bozulması için büyük bir risk oluşturur. Ancak buna ek olarak, bu tür veri kurtarma araçları güvenli değildir ve kurtarılan dosyalarınız İnternet’in her yerinde olabilir. Kanıtlanmış profesyonel ve sertifikalı bir veri kurtarma şirketiyle iletişim kurmak her zaman en iyisidir.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetlerini Seçme Nedenleri:

  • Yerinde veri kurtarma için en hızlı geri dönüş süresi.
  • Yılların Tecrübesine Sahip Sertifikalı Veri Kurtarma Mühendisleri
  • Veri Yoksa, Ücret Yok Garantisi
  • Büyük kurumsal düzeydeki Depolama Sistemlerinde kanıtlanmış ve doğrulanabilir geçmiş başarı
  • %99 Başarı Oranı
  • ISO Sertifikalı ve BBB Onaylı

BBB’den alınan A notunun yanı sıra şirketimiz çeşitli uluslararası sertifikalara sahiptir. Müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için tüm bilgi güvenliği ve veri gizliliği kontrollerini (ISO 27001) ve kalite yönetim standartlarını (ISO 9001) takip ediyoruz.

Herhangi bir üreticinin hard disk sürücüsünü (HDD), yarıiletken sürücüyü (SSD), flash belleği, NAS, SAN, RAID dizisini ve sunucusunu kurtarabiliriz. Farklı ortam türleriyle çalışan mühendislerimiz, Apple, Linux ve Windows dahil olmak üzere tüm işletim sistemlerinden herhangi bir dosya sistemini kurtarabilir.

Ayrıca Oracle, SQL, MySQL, Microsoft Access gibi tüm veritabanı türleri ile çalışmaktayız. Ayrıca mühendislerimiz, en son cihaz modelini kurtarabilmek için düzenli olarak yeterlilik kurslarına katılırlar.

Çoğu veri kaybı durumunda, verilerin özel bir veri onarım laboratuvarında kurtarılması esastır. Ancak insanların karşılaşabileceği durumları anlıyoruz, bu nedenle hizmetimiz, rahatınız için yerinde veri kurtarma sunar. Mühendislerden yüksek düzeyde profesyonellik gerektiren çok karmaşık bir prosedürdür. Bu tam olarak ekibimizin müşterilere sağladığı avantajdır.

Hemen 0216 599 00 11 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin. Ayrıca, talep formunu doldurabilirsiniz, ekip üyelerimiz birkaç dakika içinde size geri dönecektir.