Veritabanı Veri Kurtarma Hizmetleri

Türkiye’nin her yerindeki geniş tesis ağımız aracılığıyla PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, endüstri lideri veritabanı veri geri yükleme ve kurtarma hizmetleri sağlar. Ayrıca firmamız, tüm vakaları etkin bir şekilde kurtarmak için endüstrinin en iyi medya onarım laboratuvarına sahiptir.

Böylece hizmetimizin uzmanları herhangi bir veritabanı biçimini geri yükleyebilir. Bu nedenle, bir SQL veritabanı veya kamuya açık olmayan bir özel veritabanı hatası yaşadıysanız, hizmetimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Mükemmel güvenlik kontrollerini sürdürerek 7/24 hizmetinizdeyiz ve sisteminizi hızlı bir şekilde geri yükleyebilir ve işlevsel durumuna geri getirebiliriz.

Profesyonel Veritabanı Kurtarma

Tipik olarak bir bilgisayar sisteminde depolanan bir veri tabanı, yapılandırılmış bir bilgi koleksiyonunu temsil eder. Genellikle, bir ilişkisel veritabanı yönetim sistemi (RDBMS), sistemin işlevselliğinden sorumludur. Sonuç olarak, RDBMS, veriler (bilgi) ve diğer ilgili bileşenler bir sistem oluşturur. Birlikte, genellikle bir veritabanına kısaltılmış bir veritabanı sistemi olarak adlandırılırlar.

Duymuş olabileceğiniz en yaygın ve popüler sistemler Oracle, MySQL ve MS SQL Server‘dır. O kadar popüler değil, ancak yine de iyi bilinen veritabanları Microsoft Access ve Sybase‘dir. Hepsi birbirine benzer ancak kullandıkları dillere, işlem denetimine ve veritabanı nesnelerinin organizasyonuna göre farklılık gösterir.

Farklı veritabanı formatları ve türleri vardır ve firmamız bunların çoğu ile çalışabilmektedir. Veritabanı kurtarma hizmetlerimizin listesi aşağıdakileri içerir ancak bunlarla sınırlı değildir:

Oracle-Database.svg

Oracle Veritabanı Veri Kurtarma

Oracle veritabanları, tüm dünyada finansal işletmeler ve bankacılık kurumları tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Uzmanlarımız, 5-8, 8i, 9i ve 10-11g dahil olmak üzere çeşitli Oracle Veritabanı sürümlerini onarır ve geri yükler.

MySQL Veritabanı Veri Kurtarma

MySQL en popüler RDBMS'dir. Neyse ki, uzmanlarımız binlerce MySQL vakasını kurtardı ve bilgilerinizi güvende tutarken hasarlı veya bozuk veritabanlarını hızla geri yükleyebilir.

SQL Veritabanı Veri Kurtarma

Firmamızda SQL server veritabanları sadece deneyimli profesyoneller tarafından onarılmaktadır. Yıllar boyunca, tüm SQL modellerini onardılar ve sizinkini medyaya zarar vermeden hızlı bir şekilde geri yükleyebilirler.

Microsoft Access Dosya Kurtarma

Mühendis ekibimiz, Microsoft Access'i onarma konusunda uzun yıllara dayanan deneyime ve pratiğe sahiptir. Bilgi güvenliği ve veri gizliliği sertifikasına sahip olarak, herhangi bir veritabanını güvenli ama yine de hızlı bir şekilde geri yükleyeceğiz.

Çoğu zaman, veritabanları fiziksel hasarla karşı karşıya kalır. Bu nedenle uzmanlarımız, sertifikalı ISO Sınıf 10 Cleanroom içeren bir veri kurtarma laboratuvarında çalışmaktadır. Temiz oda ortamı, toz parçacıkları ve diğer dış kirleticilerden arındırılmış güvenli bir alan yaratır. Ayrıca, en hızlı geri dönüş pozisyonunu ve başarı oranını korumak için teknolojilerimize ve yazılımlarımıza düzenli olarak yatırım yapıyoruz.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, sektördeki en iyiyi %99 başarı oranını ve %100 Müşteri memnuniyetini sağlar.

Bizimle Çalışmanın Diğer Avantajları:

  • Ücretsiz Değerlendirme
  • Ücretsiz Gönderi
  • Yerel Ürün Bırakma Seçenekleri
  • Acil Veri Kurtarma Hizmetleri
  • Veri Yoksa, Ücret Yok Garantisi
  • Türkiye’de bir çok lokasyon

Veritabanı Veri Kurtarma Yöntemlerimiz

Veri kurtarma vakalarını ücretsiz değerlendirme ile başlatıyoruz. Değerlendirme, ne kadar verinin kurtarılabilir olduğunu tahmin etmemize ve bir müşteriyi geri dönüş süresi ve fiyat teklifi hakkında bilgilendirmemize olanak tanır. Uygun bir fiyat teklifi ve geri dönüş süresi belirlerken her bütçeye ve son teslim tarihine uygun farklı hizmet seçenekleri sunuyoruz.

Yılların tecrübesiyle mühendislerimiz, hasarlı her veritabanı için vakaya özel bir kurtarma planı geliştirdive bu en iyi veri onarım sonuçlarını elde etmelerini sağlar. Müşteri ile şartlar hakkında anlaştıktan sonra, sertifikalı mühendislerimiz veritabanı onarımını gerçekleştirecektir. Veritabanınızı, sertifikalı ISO Class 10 Cleanroom güvenli ortamımızda kurtaracaklar.

Farklı veritabanı sorunları vardır ve bunlardan herhangi birini kurtarabiliriz. En yaygın veritabanı sorunları şunları içerir:

  • Veritabanı Açılmıyor
  • Yavaş Okuma-Yazma Hızı
  • Biçimlendirme
  • Dosya Bozulması
  • Kazayla Dosya Silme
  • Fiziksel Donanım Arızası
  • Başarısız RAID Yeniden Oluşturma
  • Hatalı Dosya Girişleri
  • Eksik Girişler

Veritabanınız Başarısız Olduğunda Ne Yapmalısınız?

Veritabanı bozulması, fiziksel ortam hasarı veya başka herhangi bir cihaz hatasıyla karşılaştığınızda, sisteminizi hemen kapatmalısınız. Medyanın zarar görmesini önleyecek ve verilerinizi orijinal sıra ve durumunda kaydedecektir. Bu kural, tüm arızalı cihazlarda çalışır, böylece aklınızda tutabilirsiniz.

Veritabanınızı kendi başınıza geri yüklemeye çalışmayın. Onarım yardımcı programlarını veya veri kurtarma yazılımını çalıştırmak, temel dosyalarınıza zarar verebilir ve onları tamamen kaybedebilirsiniz. Tam veritabanı yedeklemesini kurtarmak istiyorsanız, cihazı kapattıktan hemen sonra güvenilir bir veri kurtarma şirketiyle iletişime geçin. En iyi veri kurtarma sonuçlarını ancak bu şekilde elde edebilirsiniz.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Türkiye’nin her yerinde profesyonel veritabanı kurtarma hizmetleri sağlar.

Veritabanı Yedekleme ve Kurtarma

Şirketimizin mühendisleri, doğrudan donanımla çalışmadan hasar görmüş veritabanlarını da kurtarabilir. Müşteri isterse, kazara medya hasarı riski olmadan veritabanı sisteminin tam kopyasını oluşturabiliriz. Kurtarma işlemi bittiğinde, kurtarılan verileri bir veritabanı yedeği ile müşteriye teslim ederiz. Ayrıca uzmanlarımız, bir müşteriye bir daha asla veri kaybı yaşamamaları için bir yedekleme planı da sağlayacaktır.

Çoğu veri tabanı ve diğer veri depolama sistemleri, kurumsal veya kişisel bilgileri tutar. Bu kadar değerli medyayı birine emanet eden kişiler sorumluluk, güvenlik ve profesyonel yaklaşım düzeylerine dikkat etmelidir.

BBB Akredite İşletmesi olan PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, farklı uluslararası sertifikalara sahiptir. Bunlardan bazıları Kalite Yönetim Sistemleri, İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikaları ile bilgi güvenliği ve veri gizliliği protokolüdür.

Veritabanı sorunlarının ve kesinti süresinin çalışan işinizi nasıl etkileyebileceğini anlıyoruz. Bu nedenle, her vakayı kendi davamız olarak ele alıyor ve kayıp verilerinizi kurtarmak, güvenli ve emniyetli tutmak için gerekli tüm adımları atıyoruz.

Ayrıca servisimiz sadece 8-48 saat sürecek olan acil veri kurtarma hizmeti vermektedir. Bu sayede dosyalarınızı maksimum 2 günde kurtarabilirsiniz!

Dünya çapında bir şirket olarak, nerede olursanız olun size eksiksiz bir veritabanı kurtarma hizmetleri sunuyoruz. Herhangi bir veri kaybı senaryosundan silinen veya kaybolan veritabanı dosyalarını kurtarabiliriz.

0216 599 00 11 numaralı telefondan bizimle iletişime geçin veya hemen vakanızı başlatmak için talep formunu doldurun! Müşteri hizmetleri temsilcilerimiz 7/24 hizmetinizdedir ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.