Uzaktan Veri Kurtarma Hizmetleri

Güvenilir ve emniyetli bir şirket olarak PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, her arıza senaryosu için çözümlerini geliştirmektedir. Uzaktan veri kurtarma sağlayarak, Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimize acil durumlarında yardımcı olabiliriz.

Bugün, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok depolama ortamı seçeneği var: taşınabilir flash sürücüler, HDD/SSD, RAID dizileri ve NAS sunucuları. Ne yazık ki hiçbiri sonsuz bir ömür vaat etmiyor. Neyse ki, PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri ile bir cihazın arızalanması durumunda evden çıkmanıza gerek kalmadan arızalı ortamdan kaybolan bilgileri alabilirsiniz.

Sağladığımız Veri Kurtarma Hizmetleri:

Portföyümüzde uzaktan başarıyla çözülmüş binlerce veri kaybı sorunu var. Her vaka, müşterilerimizden gelen çok sayıda olumlu geri bildirim ve veri kurtarma alanında yılların deneyimiyle kazandığımız kusursuz itibar ile doğrulanır.

Uzaktan Veri Kurtarma Seçeneğimizin Avantajları

Profesyonel geliştirme ekibimiz tarafından oluşturulan üstün uzaktan kurtarma tekniğimiz, iş sonu felaketlerinden yeri doldurulamaz verileri kurtarır. Gelişmiş uzaktan hizmet ve son teknoloji veri kurtarma yazılımımız ile kritik durumunuzda size kısa sürede yardımcı oluyoruz.

Bu tür veri kurtarma, avantajları nedeniyle günümüzde daha popüler hale geldi. Bu işlevin fikri, arızalı cihazınızı herhangi bir yere gitmek zorunda kalmadan onarmaktır.

Uzak Seçeneğin Ana Avantajları:

Nakliye Gerekmez

Sisteminizin kapalı kalma süresini en aza indirin ve diskinizi göndermeye gerek kalmadan laboratuvar içi kurtarma prosedürünün aynı yüksek kaliteli hizmetini alın. Ağ üzerinden veri kurtarma, yalnızca güçlü bir internet bağlantısı ve çalışır durumda bir depolama cihazı gerektirir.

Karmaşık Vakalar

SAN, NAS ve RAID sistemlerini etkileyen veri kaybı vakalarının çoğu, yazılım hataları veya yanlışlıkla biçimlendirilmiş sürücüler, bozuk dosyalar ve yapılandırma kusurları gibi insan hatalarından kaynaklanır. Tüm bu senaryolardan ve daha fazlasından verileri başarıyla kurtarıyoruz.

Gizlilik ve Güvenlik

Gelişmiş yazılımımız aracılığıyla iletişim son derece güvenlidir ve şifreli veri paketlerine dayanmaktadır. Verileriniz ağ üzerinden aktarılmadan yerel bilgisayarda kalır. Müşterilerimizin bilgilerinin güvenliği ve gizliliği önceliğimizdir

Uzaktan veri kurtarma, laboratuvar içi kurtarma hizmeti kadar verimlidir ve tek yapmanız gereken evinizden yardımı kabul etmektir. Elbette, başarılı veri kurtarma elde ettiğimiz için bazı kurallara uyulmalıdır.

Uzaktan Veri Kurtarma Gereksinimleri

Uzaktan veri kurtarmanın verimli ve hızlı bir süreç için gereksinimleri vardır.

Çalışma Donanımı

Mantıksal hatalar bu seçeneğe mükemmel şekilde uyar; sorun, fiziksel hasar olduğunda ortaya çıkar. Bu durumda, mühendislerin cihazı onarmak için özel araçlar kullanabilmesi için sürücünün bir kurtarma laboratuvarına gitmesi gerekir. Bunun dışında veri kurtarma mühendislerimiz bulunduğunuz yere geldiğinde yerinde veri kurtarma hizmeti sunuyoruz.

Süreç İçerisinde Yardım

Diğer bir gereklilik de, mevcut çalışanların bir uzaktan veri kurtarma uzmanıyla çalışması gerekliliğidir. Veri kaybı koşulları çok yoğun ve karışıksa, maksimum veri kurtarma sonuçları için sürücüyü güvenilir bir veri kurtarma laboratuvarına göndermek daha iyi olabilir.

Kararlı İnternet Bağlantısı

Uzak hizmet, yüksek güvenlikli bir ortamda zor olabilen kararlı bir bağlantı gerektirir. Birçok işletmenin katı proxy sunucusu veya güvenlik duvarı politikaları vardır ve harici sistemlere bağlanamayabilir. Bu nedenle, başarılı uzaktan veri kurtarma için sabit internet bir zorunluluktur.

Yeterli Depolama Kapasitesi

Çok büyük miktarda veriyle çalışmak da bir ikilem olabilir. Uzaktan kurtarma, çok büyük miktarda veriyi kurtarabilir. Ancak bazen müşterinin depolama sisteminde kurtarılan veriler için kullanılabilir alanı yoktur, bu nedenle başka bir çözüme ihtiyacımız var.

Nispeten yeni bir teknoloji olduğu için, birçok kullanıcı uzaktan kurtarmanın doğru olamayacak kadar iyi olduğunu düşünüyor ve verdiği sözleri yerine getirebileceğine inanmıyor. Ancak PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri başarı örnekleri, uzaktan veri kurtarmanın, veri kaybı yaşayan her kişinin dikkate alması gereken bir seçenek olduğunu göstermektedir.

Uzaktan Veri Kurtarma Nasıl Çalışır?

Veri kurtarma şirketimiz, en uygun çözüme ihtiyaç duyan bir medya depolama hatası vakası alırken müşterilere farklı seçenekler sunar. Müşterilerimiz en iyisini seçer ve biz de onların cihazları üzerinde çalışmaya başlarız.

Uzaktan Kurtarmaya Uygun Veri Kaybı Senaryoları:

  • İnsan hatası
  • Bozuk Veritabanı
  • LUN silinmesi
  • Disk bölme hataları
  • Arızalı Sanal Makine
  • Kayıp veri
  • Kısmi Üzerine Yazma
  • Dosya Sistemi Bozulması

İlk olarak, veri kurtarma mühendisleri, cihazın durumunu tahmin etmek için uzaktan bir değerlendirme yapacaktır. Uzak analiz tamamlandığında, kalitelerini ve doluluklarını değerlendirmek için kurtarılabilir dosyaların bir listesini alırsınız. Cihaz arızaları uyarı vermeden meydana geldiğinden değerlendirme aşaması esastır. Çoğu durumda, verileri cihazdan geri yüklemek için yalnızca tek bir şans vardır.

Müşteriye cihazın durumu, arıza nedeni ve fiyat bilgisi bildirildiğinde onayını bekleriz. Onay aldıktan sonra, mühendislerimiz uzaktan kurtarma sürecini başlatır. Teknisyenlerimiz hızlı ve verimli çalışarak onarımı 24 saatten kısa sürede tamamlar. İşlem tamamlandıktan sonra hemen geri yüklenen dosyalara erişir ve çalışmaya devam edebilirsiniz.

Kapsamlı bir acil durum kurtarma çözümleri seti sunarak şirketimiz, son teslim tarihlerinizi, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi karşılayabileceğimizden emin olmak istiyor. PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri ile kayıp veriler ve arızalı cihaz artık sorun olmaktan çıkıyor.

Buradaki bir talep formu aracılığıyla veya (0216) 599 00 11 numaralı telefonu arayarak bizimle iletişime geçin. Destek ekibi temsilcimiz size memnuniyetle yardımcı olacaktır.