SD Kart Kurtarma Hizmetleri

Secure Digital (SD) kart veri kurtarma endüstrisinde onlarca yıllık deneyime sahip olan PITS Global Veri kurtarma hizmetleri, hafıza kartlarında binlerce kurtarma gerçekleştirdi ve hala %99 başarı oranını koruyor. Kurtarılan cihazlar arasında SD kartlar, CF kartlar, mikro SD kartlar ve diğer tüm bellek depolama cihazları bulunur.

Kurumumuz, uluslararası kabul görmüş sertifikalara sahip profesyonel ve uzmanlaşmış bir veri kurtarma şirketidir. Tüm kaynaklarımızı, SD bellek kartlarında depolanan kritik verilerinizi kurtarma birincil hedefine odaklıyoruz. Bu amaçla mühendislerimiz, kalifikasyon eğitimleri ile becerilerini düzenli olarak geliştirmektedir.

Ek olarak, cihazları yalnızca Sertifikalı ISO Sınıf 10 Cleanroom tesislerimizde onarıyoruz. Ve tüm veri kurtarma araçları, yalnızca en iyilerini kullanacak şekilde sürekli olarak güncellenmektedir.

Davayı kabul etmeden önce sunduğumuz ücretsiz değerlendirme olmadan tüm bu çabaların boşuna olacağına inanıyoruz. Şirketimiz tüm eylemlerimizin sorumluluğunu üstlenir. Bu nedenle, bu durumda özellikle değerli olan zamanınızı, başarılı kurtarma şansını azaltarak değersiz veri kurtarma girişimleriyle boşa harcamamamız gerektiğini düşünüyoruz.

SD kart veri kurtarma hizmetlerimizin avantajları şunları içerir:

  • %99 Veri Kurtarma Başarı Oranı
  • Kurtarma Yoksa, Ücret Yok Garantisi
  • Tüm Flaş  Bellek Türleri ve Cihazlar için Destek
  • 7/24 Mevcut Müşteri Hizmetleri Temsilcileri
  • Acil Veri Kurtarma Hizmetleri
  • Sertifikalı ISO Sınıf 10 Cleanroom ve Özel Ekipman
  • Sınıfının En İyisi Güvenlik
  • Türkiyenin’nin Her Yerinde Hizmet

SD Kart Veri Kurtarma Süreci

Önce Micro SD veya SD kart arızası yaşayan bir müşteri, veri kurtarma servisimize başvurur ve sorunu açıklar. Duyarlı müşteri hizmetlerimiz, müşterilere her zaman yalnızca birkaç dakika içinde geri döner. Cihazı ve durumu sanal olarak inceledikten sonra ücretsiz bir değerlendirme ve ücretsiz kargo hizmeti sunuyoruz.

Bir cihazı alırken, durumunu gözden geçiririz ve dosyaları bir SD karttan kurtarabilir miyiz diye belirtiriz. Ek olarak, müşteriyi seçtiğiniz pakete göre değişebilen zamanlama geri dönüşü ve kurtarma fiyatı hakkında bilgilendiririz.

Secure Digital (SD) kartını kurtarma laboratuvarımıza kabul ettikten sonra, toz partiküllerinden arındırılmış atmosferde güvenli bir şekilde onaracağız. Kirleticilerden daha fazla zarar gelmesini önlemek ve mümkün olduğunca çok kayıp veriyi kurtarmak için sertifikalı Cleanroom’u kullanıyoruz.

Kaybolan veya silinen tüm dosya sistemlerini başarıyla kurtardıktan sonra, müşteri, dosyalarının kurtarıldığını doğrular. Yalnızca müşterinin doğrulamasından sonra ekip temsilcilerimiz ödeme ücretini tahsil edecektir. Ayrıca, tam bir para iade garantisi veriyoruz. Bu nedenle, herhangi bir nedenle veri kurtarma işlemi başarısız olursa veya bir müşteri memnun kalmazsa, para kaybetmeyeceğinizden emin olabilirsiniz.

Ayrıca, kurtarma işlemi tamamlandıktan sonra, bir müşteriye bir daha asla veri kaybı yaşamamasını sağlamak için bir yedekleme planı sağlayacağız.

Mikro SD ve SD Kart Arızasının Nedenleri

Çoğu zaman, insanlar SD veya Micro SD kartlarıyla ilgili bir sorun olduğunu ancak bilgisayar bunu tanımadığında fark eder. Böyle bir durum olursa, daha fazla hasarı önlemek için flash sürücünün bağlantısını kesin.

Diğer tüm veri depolama aygıtlarında olduğu gibi, bellek kartları da zamanla doğal olarak aşınmaya, yıpranmaya, fiziksel veya mantıksal arızalara eğilimlidir. Zamanla aşınma ve yıpranma, kullanıcılar bir flash karta çok uzun bir süre boyunca çok sayıda veri yazdığında meydana gelir. Sonuç olarak, bellek kartı artık yeni verileri depolayamaz ve bu da medyanın daha fazla zarar görmesini önleyebilir.

En yaygın SD kart veri kaybı senaryoları şunları içerir:
  • Virüs veya kötü amaçlı yazılım hasarı
  • Dosya bozulması
  • Bozuk USB bağlantısı
  • Bir cihazın aşırı ısınması
  • Yanlışlıkla silme
  • Yeniden biçimlendirme
  • Yangın ve duman hasarı
  • Biçimlendirilmiş SD Kartlar
  • Su hasarı
  • Aşırı kullanımdan hafıza aşınması

Yukarıda listelenen veri kaybı senaryolarından herhangi biri size tanıdık geliyorsa, dosyalarınızı geri almak için SD kartın bağlantısını kesin ve veri kurtarma servisiyle iletişime geçin.

Sorunu kendinizin belirlemesi zor olabilir çünkü birçok başarısızlık senaryosu benzer belirtilere sahiptir. Bu nedenle veri kaybının kesin nedenini teşhis etmek zor olabilir.

Not: Lütfen hiçbir koşulda dosyalarınızı kendi başınıza okumaya veya onarmaya çalışmayın.

Profesyonel SD Kart Kurtarma

Profesyonel bir veri kurtarma hizmeti olarak, çevrimiçi veri kurtarma araçlarını kullanmanızı kesinlikle önermiyoruz. Elbette, bazı mantıksal başarısızlık nedenlerinden dolayı hafıza kartı kurtarma yazılımı faydalı olabilir. Yine de, ne yazık ki, bu tür bir çevrimiçi kurtarma aracı güvenilir değil.

Bazen güvenli olduklarını iddia eden bu web sitelerini bulabilirsiniz, ancak değiller. Tesislerimize gelen müşterilerimiz birçoğunu test etti ve bu şekilde cihaza daha da fazla zarar verdi.

Ayrıca, kurtarma başarılı olsa bile özel veya iş dosyalarınız gizli kalmaz. Şirketimiz, bilgi güvenliği ve veri gizliliği sertifikası da dahil olmak üzere çeşitli uluslararası sertifikalara sahiptir.

Arızalı SD veya Micro SD kartınızı bize emanet ederek, dosyalarınızın güvende ve emniyette kalacağından emin olabilirsiniz. Sadece silinen tüm dosyaları kurtarmakla kalmayacak, aynı zamanda tüm verilerinizi sunucularımızdan sileceğiz. Kurtarma işlemi tamamlandıktan ve müşteri, kurtarılan dosyalarla birlikte SD Kartının bir kopyasını aldıktan sonra, güvenli sunucularımızda saklanan tüm verileri her zaman sileriz.

Güvenilir SD Kurtarma Hizmetini Seçin

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, arızalı bir SD karttan herhangi bir dosya türünü kurtarabilir. Ayrıca müşterilerimize farklı seçenekler ve paketler sunuyoruz. Durumunuza ve bütçenize bağlı olarak, sizin için en uygun seçeneği seçebilirsiniz. Veri kurtarma durumunuz acilse, acil veri kurtarma hizmetleri de sağlıyoruz ve SD’nizi 8-48 saat içinde teslim edebiliyoruz.

Hemen 0216 599 00 11 numaralı telefondan bizimle iletişime geçin veya durumunuzu başlatmak için “İletişim” formunu gönderin. Birkaç dakika içinde size geri döneceğiz!