SanDisk SSD Veri Kurtarma

Sektörde uluslararası bir lider olan PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, SanDisk SSD’ler de dahil olmak üzere çeşitli SSD sürücüleri için profesyonel onarım ve kurtarma hizmetleri sunmaktadır. Deneyimli veri kurtarma uzmanlarımız, SanDisk Extreme Portable SSD’den verileri kurtarabilir ve birkaç gün içinde çalışır duruma getirebilir. Müşterilerimize birden fazla hizmet seçeneği sunarak ve ileri teknoloji ile çalışarak SanDisk kurtarma için mevcut en iyi seçeneği sunuyoruz.

İlgili Veri Kurtarma Hizmetleri:

SanDisk Flash Bellek Veri Kurtarma

OCZ SSD Veri Kurtarma

Kingston SSD Veri Kurtarma

Intel SSD Veri Kurtarma

OWC SSD Veri Kurtarma

Crucial SSD Veri Kurtarma

Veri kurtarma şirketimiz, en son teknolojiye ve veri kurtarma araçlarımızın geliştirilmesine düzenli olarak yatırım yapar. Hizmetimizin mühendisleri, SanDisk SSD teknolojisini kurtarma konusunda yılların deneyimine sahiptir. Ayrıca, en son SSD modelini bile kurtarabilmek için düzenli kalifikasyon eğitimi yoluyla becerilerini geliştirirler.

Sektörün en iyi sertifikaları ile müşterilerimiz, cihazlarının profesyonellerin güvenli ellerinde olduğundan emin olabilirler. Veri kurtarma hizmetlerimizin tüm seçenekleri için hızlı bir geri dönüş süresi sunuyoruz ve her tür beklenmedik SanDisk SSD veri kaybından dosyaları kurtarabiliyoruz.

Profesyonel SanDisk SSD Kurtarma

Ünlü bir veri depolama üreticisi olan SanDisk, SSD’ler, USB flash bellekler ve SD kartlar üretir. Markanın SSD’leri, çeviklikleri, hızlı ve istikrarlı çalışmalarıyla tanınır. Tüm veri depolama aygıtları, özellikle sabit sürücüler ve SSD’ler  beklenmedik bir anda arızalanabilirler. Bu nedenle, güvenilir çalışmalarına rağmen SanDisk SSD’ler de zaman zaman veri kaybı yaşayabilmektedir.

Neyse ki SSD sürücüsü veri kurtarma mühendislerimiz SanDisk SSD’yi herhangi bir veri kaybı senaryosundan kurtarabilir. Fotoğrafları, videoları, dosya sistemlerini, belgeleri veya diğer dosya türlerinden kurtarmanız gerekenleri, biz halledebiliriz.

SanDisk SSD’leri kurtardığımız yaygın veri kaybı senaryolarından bazıları şunlardır:

  • Bir Bileşen Parçasını Aşırı Isıtıp Yakan Güç Dalgalanması
  • Su hasarı
  • Yangın ve Duman Hasarı
  • Konnektörlerde Hasar
  • Program/Silme Aşırı Kullanımından SSD Bellek Hücresi Bozulması
  • Giriş/Çıkış Hatası Dosya Bozulmasına Neden Olabilir
  • Küçük Bir Transistör Kapısının Oluşması Nedeniyle Bozuk Bloklar
  • Kazayla Dosya Silme
  • Denetleyici Çip Arızası
  • Doğal Kullanımdan Flaş Hücre Bozulması
  • Firmware güncellemelerinden sonra veri bozulması

Bu veri kayıplarından herhangi biri size tanıdık geliyorsa, güvenilir bir veri kurtarma servisine başvurmalısınız. Kayıp dosyalarınıza mümkün olan en kısa sürede erişmeniz gerekiyorsa, acil veri kurtarma talebinde bulunabilirsiniz.

Ülke çapında geniş bir tesis ağı ve yılların deneyimi ile 7/24/365 acil durum hizmetleri sunuyoruz. Bu hizmet ile kurtarılan dosyalarınızı sadece 8-48 saat içerisinde teslim ediyoruz. Doğrudan bir veri kurtarma uzmanıyla konuşmak ve SanDisk SSD’niz için risksiz tanılama planlamak için müşteri hizmetlerimizi arayın.

Ayrıca, ISO Sertifikalı Sınıf 10 Cleanroomda dosyaları kurtarıyoruz. Bu şekilde, hasarlı SanDisk SSD’leri havadaki kirleticilerden kaynaklanan ek hasarlardan koruyoruz.

Deneyimli veri kurtarma uzmanlarımız, herhangi bir SanDisk SSD sürücüsündeki verileri kurtarabilir.

Son zamanlarda kurtardığımız modellerden bazıları:

  • Extreme Portable SSD V2
  • SSD Plus
  • Extreme Pro® Portable SSD
  • Ultra 3D SSD
  • Extreme PRO M.2 NVMe 3D SSD

SanDisk SSD Veri Kurtarma Uzmanları

Bir dizi güvenilir uluslararası sertifikaya sahip olan şirketimiz, sınıfının en iyisi veri kurtarma hizmetleri sunmaktadır. Her türlü arızadan veri kurtarabiliriz.

Yine de, başarısız verileri başarıyla geri yükleyebileceğimizden emin olmak için ücretsiz bir değerlendirme sunuyoruz. Veri kurtarma temsilcilerimiz, arızalı bir cihazı veri kurtarma laboratuvarımıza ücretsiz olarak gönderir ve değerlendirir. Değerlendirmeden sonra, başarılı bir kurtarma şansı, fiyat teklifi ve geri dönüş tahmini hakkında sizi bilgilendireceğiz.

Ayrıca müşterilerimize veri yoksa, ücret yok garantisi sunuyoruz. Bu şekilde, herhangi bir nedenle silinen verilerinizi kurtaramazsak, bunun için bir kuruş kaybetmezsiniz.

Yine de neredeyse tüm müşterilerimiz cihazlarını kurtarılmış olarak alıyor. Ve sonuç olarak, sektördeki en yüksek başarı oranını koruyoruz – 99% başarı oranı.

SanDisk SSD Veri Kurtarma Araçları

Güvenilir veri kurtarma mühendislerimiz, son teknoloji araçlar kullanır ve SSD’leri sertifikalı bir temiz odada kurtarır. Sektörde yılların verdiği tecrübe ile profesyonel veri kurtarma yazılımları geliştirdik. Bu, kayıp dosyaları mümkün olan en verimli ve güvenli şekilde kurtarmamızı sağlar.

SanDisk SSD’nizde veri kaybı yaşadıysanız, bilgisayarınızı veya dizüstü bilgisayarınızı güvenle kapatın. Bir veri kurtarma uzmanıyla konuşana kadar açmayın. Ayrıca, hasarlı SSD’yi asla kendi başınıza açmaya veya bilgisayarınızda veri kurtarma yazılımı çalıştırmaya çalışmayın. Ek hasara ve tam veri kaybına neden olabilir.

SanDisk veri bozulmasıyla karşılaştığınızda, tek yapmanız gereken bilgisayarı kapatmak ve hemen bizimle iletişime geçmek. Müşteri hizmetleri ekibi temsilcilerimiz, sorununuz konusunda size yardımcı olmaktan ve vakanızı başlatmaktan memnuniyet duyacaktır.