Masaüstü Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Türkiye genelinde profesyonel ve güvenli masaüstü bilgisayar veri kurtarma hizmetlerinde uzmanlaşmıştır. Arızalı hard disk sürücüleri (HDD’ler), SSD’ler, flash bellekler, RAID dizileri, NAS ve diğer depolama aygıtlarını kurtarma konusunda uzmanız. Mühendislerimiz, herhangi bir işletim sistemini çalıştıran masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardan veri kurtarma gerçekleştirebilirler.

Piyasada çok çeşitli masaüstü bilgisayarlar bulunmaktadır. Her biri, bir cihazın markasına ve modeline bağlı olarak farklı sabit disklerde çalışır. Ne yazık ki, sahip olduğunuz sürücünün üreticisi ve modeli ne olursa olsun, yine de çeşitli nedenlerle başarısız olabilir.

Masaüstü bilgisayar gibi önemli bir varlığı bir başkasına emanet etmek, verilmesi zor bir karar olabilir. Şirketin tecrübesine, güvenlik düzeyine, sertifikalarına ve başarı oranına dikkat etmelisiniz.

Evet, veri kaybıyla karşılaşmak hoş bir deneyim değil. Neyse ki, veri kurtarma şirketimiz, masaüstü bilgisayar hard disk veri kurtarma işlemini etkin bir şekilde gerçekleştirmek için gelişmiş onarım araçlarına ve deneyimli mühendislere sahiptir.

BBB tarafından akredite edilmiş bir işletme olan PITS Global Data Recovery Services, veri gizliliği, kalite yönetimi kontrolleri ve daha fazlası için çeşitli uluslararası sertifikalara sahiptir. Veri kurtarma endüstrisinde en yüksek olan genel olarak %99 başarı oranını koruyoruz.

Masaüstü Hard Disk Veri Kurtarma

Masaüstü bilgisayarlar, aygıtın kendisine yerleştirilmiş dahili hard diskler, flash bellekler ve harici hard diskler gibi farklı kaynaklardan medya depolar. Fotoğraf, video, belge, e-posta veya herhangi bir dijital dosya türünü kaybetmiş olsanız da, deneyimli ve eğitimli mühendislerimiz kayıp dosyaları herhangi bir veri kaybı senaryosunda kurtarabilir.

Bir arızanın ardından her medya türünden başarılı bir veri alımı için gereken yılların deneyimine ve eğitimine sahiptirler. Yeterlilik kurslarına düzenli olarak katılan uzmanlarımız, en yeni masaüstü modelini bile kurtarmaya her zaman hazırdır.

Masaüstü Bilgisayar Veri Kaybı ve Nedenleri

Olağandışı, garip tıklama sesi veya gıcırdama sesi, mavi ekran hatası ve tepkisizlik fark ettiyseniz, bu iyiye işaret değildir. Tüm bunlar veri kaybı ve masaüstü bilgisayar arızası için bir sinyaldir. Veri kaybı durumu farklı nedenlerle gerçekleşebilir.

Bir masaüstü bilgisayardaki tipik hard disk arızası, mantıksal veya fiziksel hasar nedeniyle meydana gelebilir. Yaygın veri kaybı senaryolarının listesi şunları içerir:

Fiziksel Hasar Arızası

  • Disk çizilmesi, yalnızca HDD sürücüleri için mümkündür
  • Bırak, muhtemelen yalnızca harici sürücüler için
  • BIOS tarafından tanınmadı
  • Hard diskte kafa atma ve ya gıcırdatma sesleri
  • Yangın veya su hasarı
  • Okuma/yazma hatası

Mantıksal Hasar Hatası

  • Üzerine yazma
  • Kullanıcı hataları
  • Kötü amaçlı yazılım veya virüs hasarı
  • Yanlışlıkla silinen dosyalar
  • Veri/Yazılım bozulması
  • Sürücü yeniden biçimlendirme

Masaüstü Bilgisayar Arızası

Masaüstü bilgisayarınızda hata ile karşılaştığınızda ne yapabilirsiniz? İlk ve önemli adım, başarısız medyayla kendi başınıza etkileşime girmemektir. Herhangi bir yazılım türünü yüklemeye veya yeniden yüklemeye çalışmayın. Sadece bilgisayarı güvenli bir şekilde kapatın ve profesyonel bir veri kurtarma uzmanına danışmadan açmayın.

Bir bardak su döktüyseniz, elle kurutmaya çalışmayın, cihaza daha fazla zarar verme riskiniz vardır. Masaüstü bilgisayar veya başka bir ortam bozulmaya başladığında, çok savunmasız hale gelir. Bu nedenle, ne tür bir veri kaybı senaryosu yaşarsanız yaşayın çok dikkatli hareket etmeniz önemlidir.

Öne Çıkan Veri Kurtarma Hizmetleri:

Harici Hard Disk Kurtarma

Linux Veri Kurtarma

Dizüstü Bilgisayar Veri Kurtarma

Masaüstü Kurtarma Araçları

Bazen insanlar masaüstü bilgisayarlarının arızalanmasıyla o kadar karışırlar ki, cihazı kurtarmak için ilk seçeneği seçerler. İlk seçenekler genellikle çevrimiçi masaüstü veri kurtarma araçlarıdır.

İnternet, çevrimiçi sürücü veri kurtarma yazılımıyla doludur, çünkü oluşturulması kolaydır ve sonuç olarak güvenilir değildir. Bu tür bir veri kurtarma aracı yalnızca mantıksal hasar için çalışır.

Ayrıca, mantıksal hasar için bile, bu araçlar genellikle başarısız olur ve masaüstünüzün daha da fazla hasar görmesine neden olur. Niye? Çünkü kaybolan verilerin %100’ünü kurtarmak için tek bir şansınız var.

Bu sektördeki büyük deneyimle, çevrimiçi veri kurtarma araçlarıyla dosyaları kendi başlarına kurtarmaya çalışan farklı veri kaybı vakaları gördük. Bu tür vakalar genellikle kaybolan verileri kurtarmak için daha fazla zaman ve çaba gerektirir. Ayrıca, veri kurtarma aracı çalışsa bile yine de güvenli değildir ve kişisel bilgilerinizi İnternet’in her yerine yayabilir.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, müşterilerimize mevcut en iyi hizmeti sunmak için gerekli tüm bilgi güvenliği ve veri gizliliği kontrollerini izleyen sertifikalı bir veri kurtarma şirketidir. Cihazları en verimli şekilde onarmak için en son teknoloji ve en son veri kurtarma araçlarıyla çalışıyoruz.

Veri kurtarma hizmetlerimizin diğer avantajları şunlardır:

  • Veri Yoksa Ücret Yok Garantisi
  • Ücretsiz Değerlendirme
  • Ücretsiz Gönderi
  • Deneyimli Mühendisler ve Duyarlı Müşteri Hizmetleri
  • Türkiye genelince bir çok ürün bırakma noktası ve laboratuvar
  • ISO Sertifikalı Sınıf 10 Cleanroom
  • En Hızlı Zamanlama Geri Dönüşü

Müşterilerimize ücretsiz değerlendirme, ücretsiz gönderi ve para iade garantisi sunuyoruz. Bu şekilde sadece veri kurtarma hizmeti için ve veri kurtarma işlemi tamamlandıktan sonra ödeme yaparlar. Yine de tüm bu avantajlarla birlikte hizmet kalitemizi de unutmuyoruz.

Mühendislerimiz, cihazları Cleanroom adı verilen dış kirleticilerden arındırılmış bir ortamda onarır. Sertifikalı bir ISO sınıf 10 Cleanroom çalışarak veri kurtarma sürecini mümkün olduğunca güvenli hale getiriyoruz. Temiz oda atmosferi, fit küp başına maksimum havadaki 10 partiküle izin verir. Tüm veri kurtarma hizmetleri için %99 başarı oranı koruyoruz ve ortalama 5 yıldızlı müşteri incelemesi tutuyoruz.

Şirketimiz, müşterinin son teslim tarihine ve bütçesine göre değişen farklı veri kurtarma planları sunar. Acil veri kurtarma hizmeti talep ederek masaüstü bilgisayar verilerinizin kurtarılmasını sadece 8-48 saat içerisinde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Verilerinizi kurtarmak için hemen  0216 599 00 11 numaralı telefondan veya talep formu aracılığıyla müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin. Birkaç dakika içinde size geri dönecekler.