Linux Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Linux ile çalışan cihazlar için güvenli ve güvenilir veri kurtarma hizmetleri sunar. İşletmeler ve bireyler, güvenli ve esnek olduğu için sunucuları için Linux’u tercih ediyor. Uzmanımız silinen bilgilerinizi güvenli ve güvenli bir şekilde geri yükleyecektir.

İşletim Sistemi, bilgisayarınızın çalışmasını sağlayan bir parçadır. Makinenizi açtığınızda, işletim sistemi ilk yürütülen yazılım parçasıdır. Kendini bilgisayarınızın belleğine yükler ve ardından bilgisayar kaynaklarını yönetmeye başlar. Daha sonra bu kaynaklar, diğer uygulamalara mevcut işleri sağlamak için kullanılır.

İşletim sisteminizi güvende tutmak, cihazınızla çalışmanın önemli bir parçasıdır. İşletim sistemi başarısız olduğunda, kritik sonuçlara yol açabilir. Tatil fotoğraflarından başlayıp, yıllardır üzerinde çalıştığınız bir iş planına kadar tüm önemli dosyalarınızı kaybedebilirsiniz.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, herhangi bir veri kaybı senaryosuyla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Özel müşteri hizmetlerimiz ve deneyimli mühendislerden oluşan ekibimizle, verilerinize bir adım daha yaklaşmanızı sağlayacağız.

Linux İşletim Sistemi

Her masaüstü bilgisayar bir işletim sistemi kullanır. Bugün en bilinen işletim sistemi sistemleri Windows, Linux ve Mac OS’dir. Linux işletim sistemi son birkaç yıldır popülerlik kazanıyor ancak teknoloji dünyasında şimdiden başarıya ulaştı. Dünyanın en büyük 1 milyon sunucusunun %96,3’ü ve tüm bulut altyapısının %90’ı Linux üzerinde çalışıyor.

İnsanlar Neden Linux Kullanıyor?

  • İşletim Sistemi Açık Kaynaktır
  • İlgili Uygulamalar Ücretsizdir
  • Amatör Dostu
  • Kullanımı kolay
  • İyi yapılandırılmış Dosya Sistemi
  • Kullanışlı Komut Satırı
  • Güvenilir ve Güvenli

Linux, altyapısı ve erişilebilirliği ile teknoloji dünyasına önemli katkıda bulunanlardan biridir. İnsanlar işletim sistemine güveniyor, ancak sistem ne kadar güvenilir ve güvenli olursa olsun, yine de başarısız olabilir.

Bilgisayarınız, hard disklerden,  harici bellekler ve CD-ROM’lardan  her tür dosyayı depolayabilir. Böylece sisteminiz çöktüğünde çok büyük miktarda veri kaybedebilirsiniz.

İşletim sisteminiz arızalandığında lütfen cihazınızı hemen kapatın ve bizi arayın. Şirketimiz kayıp verileri güvenilir ve güvenli bir şekilde kurtaracaktır. Veri kurtarma araçları ve sertifikalı Cleanroom kullanarak verilerinizi %99 başarı oranıyla kurtaracağız. Verilerinizi geri yükledikten ve dosyalarınızı güvenli bulutunuza kopyaladıktan sonra tüm bilgilerinizi cihazlarımızdan sileceğimiz için verilerinizin korunacağından emin olabilirsiniz.

Linux İşletim Sistemi Arızası

Düzenli yedeklemeler, depolama aygıtıyla çalışmanın önemli bir parçasıdır. Bilgisayar kullanıcıları, cihazınız arızalandığında yedeklemeye ihtiyaç duymadıklarını düşünebilirler.

Veri Kaybı farklı nedenlerle olabilir:

  • Aşırı ısınma
  • Sabit sürücü çökmesi
  • Kötü güç kaynağı
  • Fiziksel hasar
  • Grafik kartı sorunları
  • Arızalı anakart veya CPU
  • Sensörler

Cihazınız bu nedenlerden bazılarında arıza yaptığında, verileri kurtarma konusunda profesyonellere güvenmelisiniz. Kaybolan dosyaları kendiniz kurtarmaya çalışırsanız, üstesinden gelemeyeceğiniz zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bunun için zamanınızı boşa harcamak yerine, internet sitemizdeki bir talep formunu doldurarak harcayın.

Yüksek nitelikli mühendislerimizden ücretsiz değerlendirme talep edebilirsiniz. Sorununuzu detaylı olarak inceleyeceklerdir. Ekibimiz herhangi bir nedenle verilerinizi kurtaramazsa, size hemen bilgi verilecektir. Müşterimizin zamanını önemsiyoruz, bu nedenle girişim başarısız olursa onu boşa harcamak istemiyoruz.

Size Her Yerde Yardımcı Olabiliriz

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, size Türkiye’nin her yerinde ürün teslim noktası ile güvenilir bir veri geri yükleme hizmetleri olanağı sunar. Veri kaybı sadece her zaman değil, her yerde olabilir.

Müşterilerimiz için her zaman ulaşılabilir durumdayız. Özellikle şehrinizde değilseniz, önemli verileri kaybetmenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bırakma noktalarımızın sayısını artırarak, nerede olursanız olun uzmanlarımızın verilerinizi kurtaracağını garanti ediyoruz.

Ürün Bırakma Konumlarımızın Bulunduğu Yerler:

Bu nedenle, tatildeyseniz ve CF Kartınızdaki tüm görüntü dosyalarınızı kaybettiyseniz, bizimle iletişime geçebilir ve özel ilgimizi alabilirsiniz. PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, %100 müşteri memnuniyeti oranı sağlamaktan gurur duyar ve bu itibarı desteklemek için her şeyi yapmaktan mutluluk duyarız.

Veri Kurtarma Hizmetlerimiz

Her depolama cihazının arızalanma riski vardır, bu yüzden arızalandığında, probleminizde size yardımcı olacak bir veri kurtarma şirketi bulmalısınız. PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri tam size göre. Yetkili mühendis ekibimiz, gelişmiş araçlarımız ve %99 başarı oranı ile cihazınızı yenileyeceğiz.

Kurtarma Yaptığımız Medya Türleri:

Hard diskler (HDD'ler)

SSD'ler

USB Flash Bellekler

RAID Dizileri

NAS Sürücüsü

Harici Hard Diskler

SD Hafıza Kartı

CF Hafıza Kartı

Hangi cihaza veya işletim sistemine sahip olursanız olun, veri kurtarma işlemi karmaşık ve zor olabilir. Profesyonellerimiz, her tür bellek depolayan cihaz için yeni yollar geliştirir, böylece bir çözüm arayarak zaman kaybetmezsiniz.

Cihazınız arızalandığında, onu kapatmak çok önemlidir; sonraki etkileşimler daha önemli hasarlara neden olabilir. Bu yüzden cihazınızı kapattıktan sonraki adım bizimle iletişime geçmektir.

İnternet sitemizden bir talep formu doldurun veya 0216 599 00 11 numaralı telefondan bizi arayın ve uzmanlarımızdan özverili ilgi görün!