LaCie Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, Türkiye ve bir çok başka ülke sakinleri için profesyonel LaCie Veri Kurtarma Hizmetleri sağlar. Deneyimli mühendislerimiz en son veri kurtarma araçlarını kullanarak kayıp dosyalarınızı güvenli ve düzgün bir şekilde kurtarabilir.

lacie-veri-kurtarma.jpg

LaCie d2 Veri Kurtarma

LaCie, harici harddiskler, RAID dizileri ve USB flash sürücüler üreten bir Amerikan-Fransız donanım şirketidir. Ürünlerin tasarımı fiziksel ve su kaynaklı hasarlara karşı dayanıklı olsa da, bir noktada LaCie d2 veri kurtarma işlemi yine de gerekli olabilir. Tesislerimizin Veri Onarım uzmanları, aşağıdakiler dahil çoğu LaCie donanımından veri kurtarabilir:
  • d2 Profesyonel 4 TB STHA4000800
  • d2 Profesyonel 14 TB STHA14000800
  • LaCie Rugged SSD 500 GB STHR500800
  • Rugged USB-C 2 TB STFR2000800
  • LaCie Rugged RAID Pro 4 TB STGW4000800
  • LaCie Rugged Mini 4 TB LAC9000633
  • 1big Dock HDD 8 TB STHS8000800
  • 2big Dock Thunderbolt™ 3 36 TBSTGB36000400
  • LaCie 6big Thunderbolt 84 TB STFK84000402

LaCie Hard Disk ve RAID Dizileri Arızaları

En yenilikçi LaCie cihazları bile arıza yaşayabilir. Bu durumlardan kaçınmak için düzenli bakım yapmalı ve garip sesler ve değişen gecikme süreleri gibi uyarı işaretlerini izlemelisiniz.
LaCie harici diskleri ve RAID dizileri için donanım arızasının yaygın nedenleri arasında şunlar bulunur:
  1. Yetersiz havalandırılmış bir alanda olmaktan aşırı ısınma
  2. Su hasarı (su korumasına sahip sağlam modeli almadığınız sürece)
  3. Güç dalgalanmaları/kesintileri (aşırı gerilim korumalı anahtarlı uzatma kabloları kullanın)
  4. Fiziksel hasar (düşme, ezilme, ezilme vb.)
  5. Virüs/kötü amaçlı yazılım (bozuk dosyalar, tehlikeli indirme)
  6. İnsan hatası (RAID dizisinin yanlış düzenlenmesi, sürücü arızasını önlemek için yetersiz bakım)
  7. Kırık bileşen parçaları (okuma/yazma kafaları, tabla, transistör kapısı, aşınma ve yıpranmadan kaynaklanan ölü bellek hücreleri, RAID denetleyici arızası, vb.)
  8. Yanlışlıkla Silinen Dosyalar

LaCie Harici Sabit Disk için Veri Kurtarma

Yukarıda sıralanan başarısızlık nedenlerinden birini yaşasanız bile panik yapmayın. LaCie Veri Kurtarma teknisyenlerimiz, harici sabit sürücünüze sabitlenmesi için uygun bir ortam sağlayarak, kayıp verileri sertifikalı bir Cleanroom’da kurtarır.

En yeni veri kurtarma araçları ve deneyimli uzmanlar sayesinde, çizik tabak kafalarını kolaylıkla değiştirebilirler. Ölü flash hücrelerden bellek çekebilir ve birden fazla sürücü hatası olan bir RAID dizisinden hayati verileri alabilirler.

Bazen verilerin ölü LaCie cihazından çıkarılması için daha fazla yardıma ihtiyacı olur. Bu durumda, verileri çekmek için belirli cihazınızdan sorunları gidermek için tasarlanmış özel yazılımlar oluşturuyoruz.

LaCie Sabit Disk Veri Kurtarma Yöntemleri

Bazı kişiler çevrim içi çerez kesici yazılım kullanır, ancak bu yöntemi çok riskli olduğu için önermiyoruz. Veri kaybına neden olan temel sorunu bulamazsa, kafası karışacak ve gelecekteki verileri kurtarma şansına zarar verecektir.

Cihazınızı tesisimize götürerek verilerinizin güvende kalacağından emin olabilirsiniz. Sorunu teşhis ediyor, size anlaşılması kolay terimlerle net bir şekilde açıklıyor ve çok geç olmadan dosyaları kurtarıyoruz.

LaCie Rugged Veri Kurtarmamızın Avantajları

Veri kurtarmanın en önemli yönlerinden biri, her bir markanın depolama cihazlarını özel olarak nasıl kabloladığını bilmektir. Veri kurtarma uzmanlarımız, LaCie’ninki de dahil olmak üzere her şirketin donanımı için benzersiz bir yaklaşım izler.

Veri kurtarma hizmetlerimizin başlıca avantajları şunlardır:
  • ISO Sertifikalı İşletme
  • %99 veri kurtarma başarı oranı
  • 7/24 ulaşılabilir müşteri hizmetleri ekibi
  • Sertifikalı mühendisler ve en yeni veri kurtarma araçları
  • RAID Kurtarma dahil Gelişmiş Hizmetler
  • Kurtarılan dosyaların gizliliği

Servisimizin mühendisleri, sorunun nedenini teşhis etme konusunda sertifikalıdır. Verilerin tekrar kaybolmamasını sağlamak için bir yedekleme planı sağlarlar.

Hizmetimizin diğer avantajlarının yanı sıra, müşterilerimizde güven oluşturmaya yardımcı olacak ücretsiz bir değerlendirme sunuyoruz. Cihazda neyin yanlış gittiğinin tam olarak anlaşılmasını sağlar, böylece müşteriler sorunu nasıl çözeceklerine karar verme konusunda kendilerini yetkili hissederler.

Ek olarak, veri kurtarma durumu zamana duyarlı olanlara acil durum hizmetleri sunuyoruz.

Verilere ihtiyacınız olduğunda bize son tarihi verebilirsiniz ve verilerinizi Lacie donanımından mümkün olan en kısa sürede kurtaracağız. Genellikle, acil durum veri kurtarma işlemi 8-48 saat sürer.

Hemen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.