Hitachi Veri Kurtarma Hizmeti

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, piyasada bulunan tüm Hitachi modelleri de dahil olmak üzere her tür arızalı cihazdan verilerinizi kurtarabilir. İşletmeler ve bireyler için hard disk veri kurtarma, SSD veri kurtarma ve RAID onarım hizmetleri sunuyoruz.

Hitachi-Veri-Kurtarma.jpg

Hitachi Harici Disk Kurtarma

Hitachi, SSD sürücüler, hard diskler ve RAID dizileri dahil olmak üzere her türlü büyük dahili ve harici disklerde uzmanlaşmıştır. 170’den fazla ülkede binlerce şirket tarafından güvenilen Hitachi, kaliteli depolama cihazları üretmektedir.

Tüm harici sürücüler ve NAS sistemlerinde olduğu gibi, sisteminizin düzenli bakım ve aylık parola değişiklikleri aldığından emin olun. Bu, cihazınız için maksimum hata toleransı ve güvenlik sağlayacaktır.

Hitachi cihazlarından veri kurtarmak çok hassas bir işlemdir. Her başarısız denemede sürücü veri kurtarma şansı azalır. Hitachi sabit diski, dosya yüklemede sorun gibi arıza belirtileri göstermeye başlarsa, cihazı kapatın. Veri kurtarma mühendislerinin daha sonra geri yükleyeceği cihaz dosyalarını kaydetmenize yardımcı olacaktır.

Hitachi Sürücü Arızasını Önlemek İçin Dikkatli Kurulum Gerekir

Bir RAID kurulumu seçiliyorsa, Hitachi sürücüleri herhangi bir dizide düzenlenebilir.

Ancak, sürücüleri yanlış yerleştirmemeye dikkat edin. Veri kaybına veya dosya sistemi hatalarına neden olabilir. Bir veri kurtarma uzmanı değilseniz, yeni bir RAID dizisi kurarken ve açarken dikkatli olun.

Uzmanlarımız, güvenilir hata toleransıyla dengelenmiş en iyi performans için RAID 6‘yı önerir. NAS RAID dizinizin veri yedekliliği için eşlik veya disk ikizlemeden yararlandığından emin olun. İyi bir NAS RAID kurulumu, daha fazla değilse de en az bir sürücü hatasına tolerans gösterir.

Bu şekilde, Hitachi harici sürücünüzde feci veri kaybı meydana gelmeden önce hatayı yakalamak daha kolaydır.

Hitachi Harici Sürücü Arızasının Yaygın Nedenleri

Bir HGST sabit sürücüsü veya bileşen parçası arızalanmaya başlarsa, bunu birkaç işaretle fark edebilirsiniz. Genel olarak, bilgisayarın normal çalışırken nasıl çalıştığını aklınızda bulundurun.

  • Dosyaların yüklenmesinde ani bir yavaşlama var mı?
  • Mavi ekranlar ve düzensiz gecikme süreleri mi görünüyor?
  • Hitachi harici diskinden garip gıcırdama veya uğultu sesleri mi geliyor?

Cevabınız evet ise, bunlar olası sürücü arızasının belirtileridir.

Bu yaygın belirtilerden ve tuzaklardan kaçınmak için müşterilerimize düzenli bakım yapmalarını öneririz.

Belirtilerin yanı sıra Hitachi harici disk veri kaybının nedenlerini de not etmek önemlidir.

Sürücü Arızası ve Veri Kaybı Durumlarının yaygın nedenleri şunlardır:
  • Aşırı ısınma (sıkışık alan nedeniyle)
  • Doğal aşınma ve yıpranma/makine bozulması
  • Yazılım/Denetleyici hatası
  • Güç dalgalanmaları veya Kesintiler
  • Su hasarı
  • Fiziksel hasar
  • Etkilenen dosya sistemi/kötü amaçlı yazılım
  • Yanlış Düzenlenmiş RAID sistemi

Uzman tavsiyesi: Hitachi harici disklerine çok zarar verebilecek güç dalgalanmalarına ve kesintilerine karşı koruma sağlamak için aşırı gerilim koruyucuları kullanın.

Hitachi Veri Kurtarma’yı Nasıl Gerçekleştiriyoruz?

Sürücünüz kısmi veya tam veri kaybı yaşarsa panik yapmayın. Aygıtı kapatın, tüm kabloları çıkarın ve bir veri kurtarma servisine başvurun.

Deneyimli veri kurtarma uzmanlarımız, bir milimetreden daha küçük parçaları değiştirebilen ve lehimleyebilen güçlü mikroskoplarla en son teknikleri kullanır.

Ayrıca, ISO sertifikalı Cleanroom tesislerimizde gerekli tüm araçlara sahibiz. Orada, veri onarım uzmanlarımız, kritik düzeyde hasar görmüş Hitachi cihazlarından bile verileri kurtarmak için laboratuvar içi düzeltmeler ve ürün yazılımı değiştirmeleri sağlayabilir.

Ek olarak, belirli durumlarda dosyaları çıkarabilen özelleştirilmiş veri kurtarma yazılımı da oluşturuyoruz.

Çerez kesici yazılım olan çevrimiçi programlardan kaçının. Başarısız olabilirler ve veri kurtarma çabalarınızda onarılamaz hasara neden olabilirler. Veri kurtarma şirketleri, sorunu çözmek için yazılım sağlamadan önce veri kaybınızın temel nedenini anladığınızdan emin olacaktır.

Ücretsiz Değerlendirme ve Acil Servis Sunuyoruz

Veri kurtarma çalışmaları zamana duyarlı olan müşterilere ücretsiz değerlendirmeler ve acil durum hizmetleri sunuyoruz. Standart olarak, acil durum veri kurtarma hizmeti 8-48 saat sürer.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, HDD, SDD ve NAS sunucu kurtarma konusunda uzmanlaşmıştır. Diğer teknoloji markalarında olduğu gibi, veri kurtarma mühendislerimiz de harici sürücülerinizi onarmak ve verilerinizi kurtarmak için sektör onaylıdır.

Hitachi cihazınız kurtarılacak veri kaybıyla başarısız olduysa, daha fazlasını öğrenmek ve durumunuzu başlatmak için bugün müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.