Hard Disk Kurtarma

PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri, Türkiye’de akredite bir hard disk veri kurtarma ve onarım şirketidir. Arızalı hard disklerden önemli verileri kurtarmak için yılların deneyimine, gelişmiş araçlara ve veri kurtarma uzmanlarından oluşan bir ekibe sahibiz. Bu nedenle, dünyanın en iyi veri kurtarma şirketlerinden biri olmak, hizmet kalitesi, veri güvenliği ve müşteri memnuniyeti şirketimizde en önemli önceliklerdir.

hard-disk-veri-kurtarma

Sertifikalı Cleanroom Laboratuvarı

Hard disk kurtarma hizmeti hassas bir süreçtir ve en iyi sonuçları elde etmek için derinlemesine uzmanlık gerektirir. Bu manyetik cihazların hem mekanik hem de elektronik parçaları vardır.

Hard disklerin içindeki ortam tozsuzdur. Bu nedenle, hard diskin manyetik plakalarına düşen herhangi bir tek parça toz, verilere zarar verecektir. Bu nedenle, hard disk onarımı ve hard disk veri kurtarma hizmetleri için ISO Class 10 Cleanroom laboratuvarına sahibiz.

Uzmanlarımız, Cleanroom ortamında hasarlı hard diskler üzerinde hard disk veri kurtarma işlemleri gerçekleştirirken, cihazın iç kısımlarına daha fazla toz zerreciklerinin düşmemesini sağlarlar. Cleanroom ortamı, hard disk veri kurtarma hizmetlerinde önemli bir rol oynar ve mühendislerin veri kurtarma hizmetlerinde en iyi sonuçları elde etmesine yardımcı olur. Sertifikalı veri kurtarma uzmanlarımız, her türde hard disklerden veri kurtarabilir.

Western Dijital Veri Kurtarma

Sertifikalı uzman ekibimiz sayesinde Western Digital ürünlerini kullanan müşterilere hard disk ve RAID veri kurtarma dahil olmak üzere geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz.

LaCie Veri Kurtarma

Diğer tüm veri kurtarma durumlarında olduğu gibi, LaCie markalı arızalı cihazları ISO sertifikalı bir Cleanroom’da onarıyoruz. Mühendislerimizle, verilerinizin güvende ve emniyette kalacağından emin olabilirsiniz..

Hitachi Veri Kurtarma

Tüm Hitachi ürün sahipleri için güvenilir veri kurtarma hizmetleri sunuyoruz. Sağladığımız hizmetler arasında Hitachi hard disk kurtarma ve SSD veri kurtarma bulunur.

Seagate Veri Kurtarma

Türkiye'nin her yerinde işletmelerin ve kişisel kullanıcıların Seagate cihazlarını herhangi bir veri kaybı senaryosunda kurtarabiliriz.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Türkiye’de hard disk veri kurtarma ve onarım hizmetleri sunan birçok veri kurtarma şirketi bulunmaktadır. Ancak bunların çoğu, yüksek bir başarı oranı elde etmek ve zorlu veri kurtarma durumlarının üstesinden gelmek için yeterli kaynağa sahip değil. Bu nedenle, internet sitemizde hard disk kurtarma vakaları hakkında yayınlanan makaleleri okursanız, uzmanlarımızın ne kadar zorlu vakaları çözdüğünü göreceksiniz. Hard disk veri kurtarma hizmetleri için en hızlı geri dönüş süresini sunuyoruz. Hard disk veri kurtarma uzmanlarımız, daha önce başka veri kurtarma şirketlerinde bulunan sabit disklerdeki değerli dosyaları kurtardı. Çünkü sektörün en iyi veri kurtarma şirketi olacak deneyime, uzmanlara ve en yeni veri kurtarma yazılımına sahibiz.

Avantajlarımızdan bazıları:

  • Ücretsiz Değerlendirme ve Gönderim
  • En Hızlı Geri Dönüş (24-48 saat)
  • Sertifikalı Veri Kurtarma Uzmanları
  • ISO Class 10 Cleanroom Laboratuvarı
  • Dünya çapında 5 farklı ülkede bulunma
  • Sektörde %99 başarı oranı
  • ISO/IEC 27001:2013 ve ISO 9001:2015 Sertifikalı Kurum Olmak

HDD Veri Kurtarmada Veri Güvenliği

PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri, Türkiye’de bulunan ISO sertifikalı bir veri kurtarma şirketidir. Bireyler, küçük-orta-büyük işletmeler ve devlet kurumlarıyla çalışıyoruz. Mühendislerimiz değerli ve önemli verilerle çalıştığı için yaptığımız işin sorumluluğu çok hassastır. Bu nedenle, müşterilerimiz için %100 veri güvenliğini sağlama sorumluluğumuz var. Bu nedenle, müşterilerimizin veri güvenliğini ve gizliliğini sağlamak için şirketimizde BT güvenlik kontrolleri uyguladık. Şirketimiz üçüncü taraf denetim şirketleri tarafından denetlenmiş ve ISO/IEC 27001:2013 standardının gerekliliklerine uygun bulunmuştur

Hard Disklerdeki Dosya Sistemleri

Sertifikalı veri kurtarma mühendislerimiz en son teknolojiyi kullanır ve sertifikalı bir Cleanroom’da çalışır. Tüm bunlar, hasar veya sorundan bağımsız olarak tüm İşletim Sistemlerinin ve Markaların hard disklerinden verileri kurtarmamızı sağlar. Hard disk veri kurtarma hizmetlerine ihtiyacınız varsa, verilerinizi güvenli bir şekilde geri almak için PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri burada. Her türlü fiziksel ve mantıksal hasarlarda, olumlu bir itibarla ve işi yapmak için en iyi kaynaklarla başa çıkma konusunda yılların deneyimine sahibiz. İş süreçlerimiz, eğitimli personelimiz ve iyi yapılandırılmış politika ve prosedürlerimiz, Türkiye’deki en iyi hard disk veri kurtarma şirketlerinden biri olmamızı sağlıyor.

HDD Arızasının Yaygın Nedenleri

Hard disk sürücülerinin çoğu, fiziksel etkiler, yanlış kullanım ve yazılım işlemlerindeki hatalar nedeniyle arızalanır. Yani beklenmedik bir kapanma olduğunda, işlemin ortasında hard diskin işlemleri kapanıyor. Bu hatalar işletim sistemi ve dosya bozulmasına yol açar. Veri kurtarma işlemleri yaptığımız bazı durumlar şunlardır:

  • Bozuk dosya sistemi
  • Biçimlendirilmiş bölüm
  • Yanlışlıkla dosya silme
  • Su, sıvı veya yangın hasarları
  • Hard disk kafa atma durumu
  • Düşürülen hard disk
  • Çizik manyetik yüzeyler
  • Kırık USB PCB bağlantı noktası
  • Sıkışmış motor

Mekanik hatalardan farklı olarak, mantıksal hatalar; işletim sistemi bozulması, virüs hasarı veya hatalı bir yeniden biçimlendirme süreci etrafında toplanır. Fiziksel hard disk arızalarına kıyasla mantıksal arızaların giderilmesi çoğunlukla daha kolaydır. Ancak mantıksal arızayı gidermeye çalışanın veri kurtarma konusunda deneyimli olması gerekir. Aksi takdirde, verilerinizi yok etmek için tek bir hatanız yeterli olacaktır.