Acil Veri Kurtarma Hizmetleri

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, beklenmeyen bir arızanın ciddiyetini anlar ve meydana geldiğinde nasıl tepki vereceğini bilir. Ekibimiz, kritik durumları için acil bir çözüme ihtiyaç duyan müşteriler için profesyonel acil veri kurtarma hizmetleri sunar.

7/24 mevcut müşteri hizmetlerimiz ve geniş tesis ağımızla, her zaman her yerde size yardımcı olmaya hazırız. Şirketimiz, tüm dijital depolama cihazları için hızlandırılmış acil durum seçenekleri sunmaktadır.

Veri Kurtarma Hizmetlerimiz:

Hizmetlerimiz sayesinde, verilerinizin çok yakında sizinle olacağından ve ertesi gün cihazın eskisi gibi sizin için çalışacağından emin olabilirsiniz.

Veri Kurtarma Acil Durum Seçenekleri

Medya depolama aygıtı arızası işinizi ciddi şekilde etkileyebilir ve hızlı vaka tamamlama sürelerinin öneminin farkındayız. Veri kaybı çok hızlı gerçekleşir ve tam tersi, geri yüklenmesi bundan daha fazlasını alabilir. En kısa sürede veri kurtarma hizmetlerine ihtiyaç duyan müşteriler için üç acil durum seçeneği seçeneğimizi sunuyoruz.

Laboratuvarda Kurtarma

Laboratuvar içi kurtarma seçeneği, cihazlarını konumlarımızdan birine getirebilecek her büyüklükteki işletme ve birey için uygundur. Aynı gün ücretsiz kargo ile son teknoloji veri kurtarma laboratuvarımıza gönderiyor ve veri kurtarma sürecini başlatıyoruz.

Yerinde Kurtarma

Yerinde veri kurtarma, müşterinin olduğu konumda gerçekleştirilir. Bu seçenek, depolamanın hassas, çok gizli ve önemli verileri tuttuğu durumlara uygundur. Ayrıca, binadan çıkamayacakları fiziksel sınırlamaları olan cihazlar için de uygundur.

Uzaktan Kurtarma

Uzaktan veri kurtarmada, özel mühendislerimiz uzaktan bağlantı üzerinden sisteminize bağlanır ve geri yükleme işlemini uzaktan gerçekleştirir. Bu sayede cihazınızı herhangi bir yere göndermenize gerek kalmaz ve veri kurtarma işlemi 24 saatten daha kısa sürede tamamlanır.

Veri kurtarma şirketimiz, şirketlerin ve bireylerin ihtiyaçlarını, son tarihlerini ve bütçelerini karşılamaları için farklı acil servis seçenekleri sunar.

Acil Durum Veri Kurtarma Süreci Nasıl Çalışır?

Cihazınızı aldığımızda, veri kurtarma uzmanlarımız, depolama cihazının durumunu ve üzerinde depolanan verileri belirlemek için kapsamlı bir değerlendirme yapar.

Hasarın ciddiyetini ve arızanın nedenini değerlendirerek analiz sürecine başlıyoruz. Teknisyenlerimiz sorunun fiziksel mi, mantıksal mı yoksa her ikisi mi olduğunu anlar. Bu adım, en iyi kurtarma yöntemini bulmamıza yardımcı olur.

Değerlendirme tamamlandıktan sonra, cihazıyla ilgili sorunu, kurtarma şansını, gereken tahmini süreyi ve fiyat teklifini bildirmek için müşterimizle iletişime geçeriz.

Müşterinin onayını aldıktan sonra üstün laboratuvarımızda kurtarma işlemine başlıyoruz. Geri yükleme işleminin süresi, hasarın derecesine ve kaybolan verilerin boyutuna bağlıdır.

Ayrıca, tüm alma ve onarım durumları farklıdır ve bireysel süreçler ve zaman çizelgeleri gerektirir. Yüksek nitelikli teknisyenlerimiz, tüm veriler başarıyla kurtarılana kadar 24 saat çalışır.

Veri Kaybı Durumunda Yapılacak İşlemler

Depolama alanının çökmesi bazen uyarı dahi vermeden gelir ve bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini bilmek önemlidir. Her şeyden önce, başarılı veri kurtarma şansını artırmak için doğru adımları izlemelisiniz.

İlk olarak, depolama cihazınızla ilgili herhangi bir sorun fark ettiğinizde, onu kapatmanız yardımcı olacaktır. Çökmüş cihaz çalışmaya devam ettiğinde ve kritik durumda çalıştığında, dahili parçalara daha fazla zarar verebilir ve cihazı kurtarılamaz hale getirebilir. Kapatarak, fiziksel depolamanın durumunu kaydedeceksiniz.

İkincisi, Çevrimiçi ve ya online veri kurtarma işlemine devam etmeye çalışmayın. İnternette çevrimiçi ve ücretsiz veri kurtarma yazılımı bulabilirsiniz, ancak bu, tüm önemli dosyalarınızı geri yükleyeceğini garanti etmez. Dosya sisteminizin çökmesinin nedeni mekanik veya fiziksel bir arızaysa, yazılım kesinlikle size yardımcı olmaz. Benzer şekilde, mantıksal bir arıza ile size yardımcı olmayabilir.

Aksine durumu daha da kötüleştirebilir. Aygıttan bir dosya silindiğinde, veriler sürücüden fiziksel olarak kaldırılmamıştır. Bu dosya verilerinin kaldığı alan kullanıma uygun değil olarak işaretlenir.

Yine de, orijinal veriler oradadır ve yeni veriler bu alanın üzerine yazılana kadar orada kalacaktır. Bu nedenle, sürücünüzde depolanan bilgilerin yerini alabileceğinden sürücünüze herhangi bir şey yüklemeye çalışmayın.

Üçüncüsü, veri depolama cihazınızı profesyonellere emanet edin. Güvenilir bir veri kurtarma şirketi ile cihazınız en kısa sürede en iyi durumuna geri dönecektir.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, beklenmedik veri kaybınız için en hızlı ve en uygun kurtarma sonuçlarını sağlamaya kendini adamıştır. Yılların verdiği tecrübemiz, gelişmiş yardımcı programlarımız ve profesyonel veri kurtarma ekibimiz ile cihazınızı 8-48 saat içinde alıp hemen geri göndereceğiz.

Veri Kurtarma Özelliklerimiz:

  • ISO Sertifikalı Sınıf 10 Cleanroom
  • Deneyimli Veri Kurtarma Ekibi
  • Tüm Türkiyeye Hizmet
  • En Hızlı Geri Dönüş Süreleri
  • 5 Yıldızlı Müşteri Yorumları
  • Ücretsiz Değerlendirme ve Gönderim
  • %99 Başarı Oranı
Vakanızı hemen başlatmak için (0216) 599 00 11 numaralı telefondan bizi arayın veya buradan bir yardım talep formu doldurun. Özel müşteri hizmetlerimiz en kısa sürede size ulaşacak, tüm sorularınızı yanıtlayacak ve kritik durumunuzu kaydedecektir.