Veri Kurtarma Seçenekleri

Dizüstü bilgisayarlarımızın, harici disklerimizin, SSD’lerimizin ve USB flash sürücülerimizin bizim için ne kadar bilgi depoladığını, bunlara erişemeyene kadar anlamıyoruz. Veri depolama sisteminizde veri kaybı yaşandığında her dakika anlam kazanır.

Kurumsal RAID dizileri, sunucuları veya  flash sürücüler aynı değerde bilgi toplar. Başarısız olduklarında iş dosyalarını, ders materyallerini veya aile fotoğraflarını kaybedebilirsiniz. Ve ne yazık ki, bu olayların hiçbiri hoş bir deneyim olarak adlandırılamaz.

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, veri kurtarma endüstrisinde liderdir ve Türkiye’deki işletmelerin ve bireylerin değerli verilerini yıllardır kurtarır.

Aşağıdakiler de dahil olmak üzere her türlü medyayı herhangi bir veri kaybı senaryosundan kurtarma konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahibiz:

Çok sayıda işletmenin, KOBİ’lerin, devlet kurumlarının ve bireysel bilgisayar kullanıcılarının yeri doldurulamaz bilgilere yeniden erişmelerine yardımcı olduk. Her bir veri kurtarma vakası için son teknoloji araçları ve amaca yönelik tasarlanmış yardımcı programları kullanan mühendislerimiz, veri alma sonuçları şansını en üst düzeye çıkarır.

Sadece Sizin İçin Veri Kurtarma Seçeneği

Müşterilerimize herhangi bir son tarihe veya bütçeye uyacak farklı veri kurtarma seçenekleri sunuyoruz. Ayrıca, her durumda size yardımcı olmak için Türkiye’nin her yerinde, laboratuvarda ve uzaktan veri kurtarma hizmeti sunuyoruz.

Veri Kurtarma Seçeneklerimiz Şunları İçerir:

Nominal Hizmet

Bu, verilerine ihtiyaç duyan ancak buna çok fazla harcamak istemeyenler için en uygun fiyatlı seçenektir. Dosyalarınızın geri gelmesi 5-8 hafta sürer ve uzmanlar tarafından tamamlanır. Herhangi bir hizmet düzeyi için tüm dosya türlerini ve dosya biçimlerini kurtarıyoruz.

Ekonomi Hizmeti

Ekonomi verilerinin kurtarılmasını talep ettiğinizde, kurtarılan verilerinizi 3-4 hafta içinde alacaksınız. Mac OS, Linux ve Windows dahil tüm işletim sistemleriyle çalışıyoruz. Hizmet seçeneği ne olursa olsun, her vaka bireysel bir yaklaşımla alınır.

Standart Hizmet

Standart veri kurtarma işleminin tamamlanması ve müşteriye geri dönmesi 1-2 hafta sürer. Şirketimiz kayıp verileri kurtarır ve veri yoksa, ücret yok garantisi sunar. Fiziksel olarak hasar görmüş tüm cihazlar her zaman ISO Sertifikalı Cleanroomda işlem görür.

Öncelikli Hizmet

Öncelikli hizmet ile müşterilerimizin verilerini 2-5 gün içinde geri alıyoruz. Fiziksel hasarlı disklerini ve ya dosyaları yanlışlıkla sildiyseniz ve geri dönüşüm kutusundan kurtarmanız gerekiyorsa, size yardımcı olabiliriz. Mühendislerimiz başarılı sonuçları garanti eder ve %99 başarı oranını korumamızı sağlar.

7/24 Acil Servis

Veri kurtarma mühendislerimiz, yanlışlıkla silinen veriler de dahil olmak üzere herhangi bir veri kaybı senaryosunda kaybolan dosyaları kurtarır. Acil durum veri kurtarma hizmeti alarak, verilerinizi 8-48 saatlik bir geri dönüş süresi içinde kurtarmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Çoğu vakayı laboratuvarda onlarca araç ve ISO Sertifikalı Class 10 Cleanroom ile iyileştirsek de, başka seçenekler de sunuyoruz. Bazen durum, medyanızı veri kurtarma laboratuvarımıza getirmenize izin vermez veya hemen harekete geçmenizi gerektirir. Bu durumda, yerinde veya uzaktan veri kurtarma yoluyla da size yardımcı olabiliriz.

Laboratuvarda Veri Kurtarma

Bu seçenek müşteri için daha uygundur. Tek yapması gereken cihazı laboratuvarımıza göndermek. Herhangi bir sorunuz varsa, uzmanlarımız hepsini yanıtlamaktan ve medyanızı kurtarma için göndermenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Sertifikalı ISO sınıf 10 Cleanroomda, tulumlar, eldivenler ve galoş kullanarak veri kurtarma işlemini yapıyoruz. Mühendislerimiz, mümkün olduğunca fazla veri kurtarmayı garanti eden en iyi veri kurtarma araçlarıyla çalışır.

Yerinde Veri Kurtarma

Yerinde veri kurtarma seçeneği, cihazlarını veri kurtarma laboratuvarına gönderemeyen kişiler için harikadır. Yerinde kurtarma talebi alan mühendislerimiz, cihazınızı onarmak ve verileri kurtarmak için doğrudan bulunduğunuz yere gelir. Acil durum da dahil olmak üzere bu seçenek için tüm düzeylerde veri onarım hizmetleri mevcuttur. Bu nedenle, zor gibi görünen bir veri kaybı yaşadıysanız, bizden yardım talep edebilirsiniz, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Uzaktan Veri Kurtarma

Bir veri kaybı durumu acil bir çözüm gerektiriyorsa, uzaktan veri kurtarma tam size göre.
Bu yöntem, diğer veri kurtarma yazılımları arasında en güvenli olanıdır çünkü burada, gerçek deneyimli bir mühendisten bireysel bir yaklaşım alırsınız ve başarılı veri kurtarma şansını artırırsınız.
Ayrıca, kesinti süresini en aza indirir, veriler kurtarıldıktan sonra müşterilere anında erişim sağlar ve çoğu müşterinin sahip olabileceği güvenlik endişelerini azaltır.

Önceliğimiz Müşterilerimizin  Güvenliğidir

Şirketimiz, Uluslararası Standardizasyon Örgütü’nden (ISO), Better Business Bureau’dan (BBB) A derecesi ve Dun & Bradstreet’ten (D&B) çeşitli sertifikalara sahiptir ve yaptığımız işe olan bağlılığımızı kanıtlamaktadır.

Bizden veri kurtarma talebinde bulunan tüm müşterilerimiz, veri kurtarma operasyonlarımız sırasında bilgileri için en üst düzeyde güvenlik sağlar.

Düzenli olarak teftiş edilen şirketimiz, kalite yönetim kontrolleri (ISO 9001) ve veri gizliliği ve bilgi güvenliği (ISO 27001) sertifikalarına sahiptir.

Veri Kurtarma Hizmetlerimizin Avantajları:

  • Sektördeki en yüksek – %99 başarı oranı
  • ISO Sertifikalı Sınıf 10 Cleanroom
  • 5 Yıldızlı Müşteri Yorumları
  • Veri Yoksa, Ücret Garantisi Yok
  • Kurumsal Düzey Sistemlerde Gelişmiş Kurtarma
  • En Hızlı Geri Dönüş Süresi
  • Makul Fiyatlandırma

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetlerinin deneyimli teknisyenleri, başarılı sonuçlar için sektöre özel güçlü kimlik bilgilerine, becerilere ve gerekli araçlara sahiptir. Başarısız medyanızı bize emanet eden müşterilerimiz, bilgilerinin kesinlikle güvende olduğundan ve kurtarılma yolunda olduğundan emin olabilirler.

Tüm kurtarma süreci boyunca, ilerleme hakkında sizi bilgilendireceğiz. Ardından, kurtarılan dosyalarınız güvenli sunucularımızda depolanacak ve yeni bir sabit disk aracılığıyla size iade edilecektir.

Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hemen (0216) 599 00 11 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin veya durumunuzu başlatmak için talep formunu doldurun.