Sıkça Sorulan Sorular

Veri Kurtarma Hakkında Sorular ve Cevaplar

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri, tüm veri kaybı senaryoları için çeşitli veri kurtarma hizmetleri sağlar. Tüm müşterilerimiz hizmetlerimiz hakkında en azından bir soru sordu. Tüm bu soruları özetledik ve en sık sorulan soruları cevaplarıyla birlikte sizler için hazırladık.

Veri kurtarma hizmetleri hakkında müşterilerimiz tarafından en sık sorulan soruları burada bulabilirsiniz.

Veri kurtarma süreci nasıl çalışır?

Veri kurtarma süreci standart bir değerlendirme süreci ile başlar. İşlem genellikle 24-48 saat kadar sürer ve tamamen ücretsizdir. Veri kurtarma uzmanlarımız, verilerinizin hasar düzeyini ve kurtarılabilirliğini anlamak için sorunlu veri depolama ortamını inceler. Değerlendirme sürecinden sonra ayrıntılı bir teknik değerlendirme sonucu, hizmet teklifi ve tahmini hizmet süresi alacaksınız.

Veri kurtarma hizmetlerine devam etmek için onayınıza ihtiyacımız olacak. Hizmet teklifini herhangi bir nedenle kabul etmezseniz, cihazınızı size ücretsiz olarak iade edeceğiz. Bir kuruş bile ödemezsiniz.

Hizmet teklifini kabul ederseniz, hemen ödeme talep etmeyeceğiz. Mühendislerimiz, sertifikalı bir Cleanroom’da kritik verilerinizi kurtaracak ve sonuçları doğrulamak için bir uzaktan dosya doğrulama oturumu düzenleyecektir. Dosyalarınızı görebilir ve açabilirsiniz. Dosyalarınızı kurtardığımızdan emin olduktan sonra, bir ödeme yapacak ve değerli verilerinizin bir kopyasını yepyeni bir sabit disk sürücüsünde alacaksınız.

Değerlendirme hizmetinin maliyeti nedir?

Standart değerlendirme süreci tamamen ücretsizdir ve 72 saate kadar sürer. Durumunuz acil bir durumsa veya zamana duyarlıysa, maliyeti 400 TL olan ve 8 saate kadar sürebilen hızlandırılmış değerlendirme sürecini seçebilirsiniz.

Ücretsiz kargo hizmeti sunuyor musunuz?

Tüm müşterilerimize standart ücretsiz kargo hizmeti sunuyoruz. Cihazınızı ücretsiz bir değerlendirme için laboratuvarımıza göndermeye karar verirseniz, veri kurtarma vakası gönderildikten hemen sonra bir gönderi etiketi sağlayacağız.

Sunduğumuz hizmetler şunları içerir:

hard-disk-ikon.svg

Hard Disk Veri Kurtarma

PITS Global Veri Kurtarma Hizmetleri'nin veri kurtarma uzmanları, mantıksal veya mekanik arızadan etkilenen dizüstü, masaüstü ve harici sabit diskleri kurtarır.

SSD Veri Kurtarma

Herhangi bir dosya türünü kurtarırken, güvenilir SSD veri onarım hizmetleri sunuyoruz ve ihtiyacınız olan herhangi bir belirli dosyayı kurtarabiliriz.

Flash Sürücü Veri Kurtarma

Veri kurtarma uzmanlarımız, flash sürücüleri verimli, hızlı ve güvenli bir şekilde kurtarma konusunda yılların deneyimine sahiptir.

NAS Veri Kurtarma

Şirketimiz, sınıfının en iyisi başarı oranlarına, esnek fiyatlandırma seçeneklerine ve NAS veri kurtarmada hızlı bir geri dönüşe sahiptir.

RAID Veri Kurtarma

Veri kurtarma hizmetlerimizin mühendisleri, dosya sisteminizi her tür başarısız RAID dizisinden güvenle alabilir.

Veri kurtarma hizmetleri için ortalama geri dönüş süresi nedir?

Müşterilerimize ekonomik, standart, öncelikli ve acil veri kurtarma hizmeti planları sunuyoruz. Bu hizmet planları arasındaki temel fark, kurtarma sürecinin süresidir. Her hizmet planı için ortalama veri kurtarma süresinin altına bakın:

  1. Ekonomik Hizmet Paketi – 3-4 hafta
  2. Standart Hizmet Paketi – 1-2 hafta
  3. Öncelikli Hizmet Paketi– 3-5 gün
  4. Acil Servis – 24-48 saat

Veri kurtarma hizmetinin maliyeti nedir?

Sabit fiyatlı veri kurtarma hizmetleri sunmuyoruz. Veri kurtarma hizmetlerinin maliyetini birçok faktör etkiler. Onlardan bazıları:

  1. hizmet planları – verilerinizi ne kadar hızlı almak istediğiniz, bir vaka için gereken tahmini mühendis süresi
  2. kurtarma işlemi için gerekli yedek parça maliyeti
  3. kurtarılan verilerin boyutu
  4. müşteri verilerine uygulanan şifreleme
  5. diğer teknik zorluklar

Davanızı başarılı bir şekilde kurtarmak için gereken kaynakları öğrenmek için ücretsiz bir değerlendirme ve ücretsiz gönderim hizmetleri sunuyoruz. Daha sonra, gerçek maliyetlere dayalı olarak doğru bir hizmet teklifi sunabiliriz.

Verilerimi bana nasıl teslim edeceksiniz?

Kurtarılan verileri doğruladığınızda ve ödeme yaptığınızda, verilerinizi ya yepyeni bir sabit diskte teslim edeceğiz ya da verileri indirmek için bir bağlantı paylaşmak üzere verileri güvenli bir buluta yükleyeceğiz.

Genel olarak, sunucularımızdan kopyayı yok etmeden önce verileri başarılı bir şekilde almanızı sağlamak için verilerinizin bir kopyasını sunucularımızda 2 haftaya kadar saklarız. Verilerinizin bir kopyasını aldıktan sonra, başarılı teslimat hakkında bizi bilgilendirmelisiniz. Ardından, sunucularımızda saklanan verilerinizi derhal imha edeceğiz.

Veri kurtarma başarı oranınız nedir?

Başka herhangi bir veri kurtarma şirketi veya birey tarafından kurcalanmayan veri depolama cihazlarından %99 başarı oranı sağlıyoruz.

Tüm mühendislerimiz veri kurtarma hizmetlerinde deneyimli ve sertifikalıdır. Veri kurtarma laboratuvarlarımız, maksimum veri kurtarma sonuçları sağlamaya yardımcı olan en yeni hassas mikroskoba, veri kurtarma araçlarına ve ISO Sınıf 10 Cleanroom tesislerine sahiptir.