Neden Bizi Seçmelisiniz

PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri, küresel bir markadır ve haklı sebeplere dayanan bir itibara sahiptir. Amerika Birleşik Devletleri ve diğer kıtalarda, dünyadaki her müşteriye ulaşmamıza yardımcı olan 50’den fazla lokasyonumuz var. Veri kurtarma ekibimiz, veri kurtarma konusunda profesyonel ve sertifikalı uzmanlardan oluşmaktadır.

Yıllar geçtikçe teknoloji, dünyamızı ve günlük rutinimizi değiştirdi. Bugün bilgisayarlar çok daha hızlı; 20 yıl önce hayal edebileceğimizden daha kompakt ve daha güçlü hale geldiler. Modern teknoloji de tüm bu değişimlerle birlikte hayatımızı daha kolay, daha hızlı ve daha iyi hale getirdi. Günümüzde insanlar hayatlarını onsuz hayal edemiyorlar.

Ne yazık ki, modern teknoloji bile başarısız olabilir, ancak bu yüzden kayıplarınıza yardımcı olmak için buradayız. Şimdiye kadar, veri kurtarma uzmanlarımız arızalı hard disklerden, SSD sürücülerinden ve RAID dizilerinden sayısız miktarda veri kurtardı.

PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri, hard disk veri kurtarma, RAID veri kurtarma  ve flash sürücü veri kurtarma hizmetleri sağlayan, en iyi veri kurtarma şirketlerinden biridir. Finansal kuruluşlardan, devlet kurumlarından, şirketlerden, sağlık kurumlarından ve bireysel müşterilere hizmet veriyoruz.

HDD, RAID ve SSD Kurtarma 

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Gaziantep, Kocaeli ve diğer tüm şehirlerin erişebileceği şekilde profesyonel hard disk veri kurtarma, RAID veri kurtarma ve diğer veri kurtarma hizmetleri sunuyoruz. Hasarlı RAID dizinizi veya ölü HDD’nizi veri kurtarma laboratuvarımıza gönderip, cihazınızın kurtarılacağından emin olabilirsiniz.

Uluslararası ofislerimiz, sertifikalı CleanRoom’umuz, en yeni veri kurtarma ekipmanlarımız ve uzman mühendislerimiz sayesinde, uzmanlığımız ile müşterilerimizin vakalarına tamamen farklı perspektiflerden bakıyoruz.

%99 Başarı Oranı

Öyleyse, reklamlarını gördüğünüz diğer şirketlerine rağmen  PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetlerini seçmek neden doğru bir şey olur? Sağladığımız tüm veri kurtarma hizmetleri, donanım sorunlarını teşhis etmek ve düzeltmek için kişiselleştirilmiş bir yaklaşıma sahiptir. Metal Plakada çizikler olması, hatalı ürün yazılımı, kırık okuma-yazma kafası gibi en küçük sorunların bile ayrıntılı olarak ele alınması gerektiğine inanıyoruz. Bu yaklaşım bizi asla yarı yolda bırakmadı ve bunun kanıtı %100 müşteri memnuniyeti ile %99 veri kurtarma başarı oranımızdır. 

Ücretsiz Analiz 

Düzeltebileceğimizden emin değilsek, veri kurtarma durumunu asla kabul etmeyiz. Bu nedenle müşterilerimize ücretsiz analiz ve kargo hizmetleri sunuyoruz.

Cihazınızı sertifikalı bir CleanRoom’da inceledikten sonra, veri kurtarma mühendislerimiz, vakanızı kabul edip etmeyeceklerini size söyleyecek, veri kurtarmanın toplam fiyatı ve vakanızın geri dönüş süresi hakkında sizi bilgilendirecektir.

PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri ile çalışmak için nedenler:
  • RAID Veri Kurtarma, RAID kurtarma ve Daha Fazlası için Destek
  •  24/7/365 Aynı Gün Acil Servis
  • Duyarlı müşteri hizmetleri ekibi
  • Sertifikalı ISO Class10 CleanRoom
  • Para iade garantisi
  • Acil Veri Kurtarma Vakaları için Teslim Alma
  • Profesyonel RAID Veri Kurtarma Laboratuvarı

Hizmet Şartları

Şirketimiz, esnek ödeme koşulları ile uygun fiyatlı veri kurtarma hizmetleri sunan birkaç şirketten biridir. %100 müşteri memnuniyetine ulaşmak için hizmet şartlarımızın her satırını hazırladık. Müşterilerimize tam bir para iade garantisi veriyoruz ve yalnızca verileri başarıyla kurtarıldığında ödeme yapıyorlar. 

Hızlı Geri Dönüş Süreleri

PITS Uluslararsı Veri Kurtarma Hizmetleri, veri kurtarma hizmetleri için en hızlı veri kurtarma geri dönüş sürelerini sunar. Veri kurtarma vakasını her zaman mümkün olan en kısa sürede teslim etmeye çalışırız. Genellikle en hızlı teslimat 8-48 saat sürer.

Bugün Bize Ulaşın

Verilerin kurtarılması gereken bozuk veya hasarlı bir cihazınız varsa, yardım talebi göndermek için bu bağlantıya tıklayın. Ayrıca bir veri kurtarma uzmanıyla görüşmeniz gerekirse size her zaman bir telefon kadar yakınız. Bizi 0216 599 00 11 numaralı telefondan arayabilirsiniz.