Kariyer

Şirketimizde İş Olanakları

PITS Uluslararası Veri Kurtarma Hizmetleri, Global bir RAID kurtarma, sabit sürücü veri kurtarma  ve SSD veri kurtarma şirketidir.

Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri ve dünya çapında 50’den fazla lokasyon ile işletmeler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar, devlet kurumları ve kişisel bilgisayar kullanıcıları dahil olmak üzere çok çeşitli müşterilere hizmet veriyoruz.

Günümüzde teknolojilerin günlük hayatımızda çok büyük bir rol oynadığının farkındayız. Bu nedenle, herkes için kişisel ve kurumsal dosyalar kaybedilmemesi gereken paha biçilmez bir varlıktır ve verilerinizi kurtarmanıza yardımcı olmak için buradayız. Veri kurtarma uzmanlarımız, arızalı sabit sürücülerden, SSD’lerden ve RAID dizilerinden sayısız miktarda veri kurtardı.

Ekibimiz Hakkında

Veri kurtarma ekibimiz, farklı sorunlara yaratıcı çözümler bulmaktan keyif alan nitelikli ve sorumlu profesyoneller istihdam etmektedir. Birlikte, müşterilerimize %99 başarı oranıyla yüksek kaliteli veri kurtarma hizmetleri sağlayabiliriz. Güleryüzlü ve destekleyici ekibimiz her zaman yeni bir üyeyi karşılamaya hazırdır. Yeni ekip üyeleri ararken, ekip odaklı bir ortamda çalışabilecek, özverili, çalışkan, yetenekli ve arkadaş canlısı bireyler bulmak istiyoruz. Buna ek olarak, başvuru sahipleri mükemmel müşteri hizmetleri, yüksek kaliteli hizmet ve mükemmel veri güvenliği konusundaki taahhüdümüzü paylaşmalıdır.

Mevcut İş İlanları

Fırsatlarla ve zorluklarla dolu bir iş, kulağa tam da çalışmak istediğiniz bir yer gibi geliyorsa, sizden haber almak isteriz. Lütfen mevcut iş ilanlarımızı inceleyin ve pozisyona uygun olduğunuzu düşünüyorsanız başvurun.

Uygun işler

Şu anda herhangi bir iş mevcut değil.