Daha önce onarım ve kurtarma girişimleri olan depolama cihazları, en karmaşık durumlardan biri haline gelir. Son vakamızdaki hard disk, laboratuvarımıza gelmeden önce birçok engelden geçti.

Bir arıza ve veri kaybıyla karşı karşıya kalan müşteri, bir veri kurtarma şirketinde kaybolan dosyaları geri yüklemeye karar verdi. Ancak, tüm bu çabalar, cihazın yaşadığı her şeyin arkasında işe yaramazdı.

Tüm yöntemler ve denemelerden sonra müşterimizden bir çağrı aldık. Uzmanlarımızdan bir değerlendirme istedi ve önceden hard diske olan her şeyi açıkladı. Görüşmelerden sonra müşteri cihazı kurtarılması için laboratuvarımıza gönderdi.

Hard diski tesisimize alır almaz değerlendirmeye başladık. 

Teknik olarak sürücü ilk durumunda değildi ve bu çok dikkat çekiciydi. Önceki kurtarma girişimleri nedeniyle mühendislerimiz yüzey çizikleri gözlemledi. Ancak, sürücünün derinlemesine incelenmesinden sonra mühendislerimiz kurtarma stratejisini seçti ve bunu uygulamaya başladı.

Uzman yöntemlerimiz, yüksek becerilerimiz ve detaylara verdiğimiz önemle tüm bu olaylar mutlu sonla sonuçlandı. 600 GB’lık veriden sadece 1 GB’ı zarar gördü ve bu da müşterimizi son derece memnun etti. Müşterimiz derin takdirini ifade etti ve kurtarılan tüm verileri teslim aldı.

Exit mobile version