Hard disk arızası, kullanıcının gününü mahveden beklenmedik bir durumdur. Arızaların en ciddi sorunlarından biri, dosyaların erişilemezliğidir. Bu nedenle, düzenli ve günlük performansı sürdürmek için insanlar veri kaybı sorununu kendileri çözmeye çalışırlar.

Ücretsiz kurtarma yazılımı da dahil olmak üzere, kaybolan dosyaları kendi başınıza geri yüklemenin birçok yolu vardır. Ancak, çalışmayan bir sabit sürücüden kendi başınıza kurtarmaya çalışmak, verilerinize kalıcı olarak zarar verebilir. Bu nedenle, internette hızlı çözümler aramak yerine, cihazınızı deneyimli mühendislere emanet etmek daha iyidir.

Yakın zamanda, arızalı  bir hard disk işi teslim aldık. Laboratuvarımıza teslim edilmeden önce kaba bir şekilde veriler kurtarılmaya çalışılmış ve müdahale edilmişti. 

Müşterimiz, kurtarma aracını kullanarak dosyaları geri yüklemeye çalışmış. Kullanıcı tarafından gerçekleştirilen tüm eylemlerin sonucu üzerine  veri yazma ile sonuçlanmış. Ancak mühendislerimiz, gelişmiş araçlar kullanarak özel tesislerde çalışarak olası tüm dosyaları geri yükledi. Cihaz için en uygun kurtarma yöntemini seçtik ve maksimum sonucu elde ettik. Müşterimiz, özellikle de tüm yaşananlardan sonra çok memnun kaldı.

Exit mobile version